![]() |
שאלה לגביי דדליפט....
בזמן האחרון אני רואה הרבה אנשים שעושים דדליפט באחיזה עלית ואחיזה תחתית (משהו כזה נכון?)...
עכשיו שאלה- אם אני עושה רק סאט אחד של דדליפט (תוכנית ss) אז איך אני מחליט אם איזה יד אני מחזיק ובאיזה אחיזה? דבר שני- למה עושים ככה את הדדליפט? |
אם אתה יכול עדיף לא לעשות אחיזה משולבת[ככה זה נקראה]
אם אתה חייב [זה מקל על האחיזה] אז תעשה חזרה אחת רגילה ואז כל חזרה תהפוך את הידיים |
זה משפיע על הדדליפט? או שככה או ככה זה יעבוד על אותו דבר?
|
אם אתה עושה SS ושואל את השאלות האלה, הייתי ממליץ לך להזמין את הספר והDVD לפני שתעבוד עם התכנית. ולא רק לך, לכל מי שמתכוון לעבוד לפי התכנית אני ממליץ לעשות את זה.
מתאמנים צריכים להבין שלקרוא מאמרים באינטרנט שאומרים כמה מילים על התכנית זה לא עסק, וצריך להבין בדיוק מה אתם הולכים לעשות, איך, למה וכמה. תזמין מהאתר של החברה, הגיע אליי תוך שבוע וחצי, כשיש בתוך השבוע וחצי הזה חג. http://www.aasgaardco.com/store/stor...on=show_detail |
לא דווקא צריך טכניקה ועם השנים והניסיון הכל מגיע
|
ציטוט:
|
כולה שאלתי שאלה פשוטה אתה ישר בא אלי הם ספר בגודל של התנ"ך....
|
אחי אז ככה אני אענה לך
האחיזה שאתה מתאר היא אחיזה שבעזרתה יותר קל להחזיק במוט בלי שהוא יחליק לך אם אתה מסוגל להחזיק עם 2 הידדים בפרונציה אז תחזיק אבל אם מחליק לך בגלל שהמשקל גבוהה מידי והאמות הן הגורם המגביל אז תשנה את האחיזה כדי שבכל זאת תוכל לעבוד עם המשקל הגבוהה כדי להמשיך ולהתקדם כל עוד האמות הן לא גורם מגביל אין סיבה שתחזיק עם יד בפרונציה ויד בסופינציה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ