|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום , ראיתי מאמר באינטרנט שאומר שמומלץ לעשות אחרי משקולות אימון אירובי של איזה חצי שעה
בגלל שבזמן האימון משקולות הגוף משתמש בפחמימות בשביל האנרגיה ובסוף האימון שנגמרה האנרגיה מהפחמימות אז באירובי הגוף ישרוף את השומן אז השאלה שלי אם זה באמת נכון? וגם ידוע שצריך ישר אחרי אימון לאכול משהו עם רמת סוכר די גבוהה בשביל להעביר את הגוף ממצב אנבאולי למטבולי משהו כזה p: לבניית שריר אז לאכול את זה בסוף המשקולות או האירובי? תודה רבה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מחליט לעשות אירובי אחרי האימון משקולות, למרות שאני לא אוהב ולא ממליץ לחבר ביניהם,
אז אל תעשה יותר מחצי שעה של אירובי. את הסוכר ענבים או תמרים עם השייק או הפחמימה הפשוטה והחלבון שאתה לוקח תיקח אחרי האירובי במידה ואתה מחליט לעשות יותר מחצי שעה אירובי , למשל 45-60 דקות של אירובי אחרי האימון משקולות תיקל 2 כפות סוכר ענבים או 2-3 תמרים אחרי האימון משקולות .
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני רוצה להיכנס לכושר ותוך כדי לעשות משקולות ככה שהשילוב הזה מתאים לי.
ולמה לוקחים אחרי הריצה? בסוף האימון משקולות השרירים שפעלו נחים וסיימו לעבוד. אתה יכול לתת דוגמא למאכלים טבעיים שאפשר לאכול? פעם חשבתי שתפוח ואז ראיתי שזה לא משהו... תודה על התגובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
חדר כושר: הזה בבית לברון
|
![]() ציטוט:
מכאן אני מבין שאתה לא עובד רגליים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() אל סמך מה בידיוק אתה כבר מסיק את המסקנות האלו איי איי איזה אנשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: הזה בבית לברון
|
![]() הדגשתי את המישפט שרמז לי על זה,
אם אני טועה הוא יגיד שאני טועה, לא סיפור *וזה על ולא אל |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() את המסקנה של הריצה אחרי האימון זה ממאמר שהפורום לא נותן לי להדפיס כי אני חדש :/
אבל מאמר ממישהי מבינה. אני עובד רגליים מן הסתם, (תוכנית ab) אבל זה בתחילת האימון ועד הסוף אני מניח שאני יכול לעשות ריצה של איזה 20 דקות ככה. אבל אם זה לא מומלץ אחרי אימון רגליים אז אני אפסיק ואעשה את זה רק אחרי אימון a. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() רגע....תגדיר מבין.....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() הודעה הבאה אני אוכל לפרסם את המאמר.
"על המחברת שלי אבירם היא בעלת תואר B.Sc במדעי הספורט ופיסיולוגיה של המאמץ מאוניברסיטת סאן-פרנסיסקו ומאמנת כושר מוסמכת על ידי ארגון האמריקאי לרפואת ספורט (ACSM)." והנה קטע משם "לעומת זאת, אם נבצע את האימון האירובי אחרי אימון הכוח נצא נשכרים. מאגרי הפחמימות יישרפו במהלך אימון הכוח, והגוף יתחיל לשרוף שומן מתחילת האימון האירובי. המחיר הוא, שלא נוכל לבצע פעילות אירובית ממושכת המומלצת לשריפת שומן אינטנסיבית מבלי לפגוע ברקמת השריר." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() דוגמא לאימון משולב:
5-10 דקות חימום על מכשירי האירובי על מנת לחמם את השרירים הפרקים ומערכת השלד. אימון כוח, חיטוב והרמת משקולות. 30-40 דקות אימון סיבולת לב ריאה. יש לסיים כל אימון באופן הדרגתי כדי לאפשר לדופק לחזור למצב של מנוחה בליווי מתיחות והרפיה של השרירים. צורת אימון זו תהיה אפקטיבית במיוחד עבור מי שמנסה להוריד באחוזי שומן ולבנות מסת שריר. זה מה ששווה המאמר שלך.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מנסה לבנות מסת שריר ולהיכנס לכושר, ואם אפשר אז מה רע תוך כדי להוריד באחוזי שומן?
לא הבנתי :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() ציטוט:
![]() בקיצור המשפטים האלה הופכים את המאמר ללא מקצועי ומלא בגימיקים.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון רגליים ואירובי, יש מצב לאימון יתר? | talp | אימונים | 5 | 31-12-08 07:55 |
שאלה: מה צריך להיות אורך אימון משקולות ואירובי? | V.G | אימונים | 2 | 30-05-08 20:29 |
חיטב - אימון משקולות ואירובי - ומאוחר יותר עוד אירובי | namo | אימונים | 0 | 27-04-08 21:47 |
שאלה לגבי תזמון אימון כוח ואירובי | Scylla | אימונים | 6 | 15-12-07 22:22 |
התייעצות לגבי אורך אימון,תרגילי בטן,סטים ואירובי.. | Jiv | אימונים | 6 | 12-11-07 09:41 |