|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל שלום לכולם!
אני חדש פה בפורום,אבל מזמן נכנסתי והתעניינתי פה בתכנים באתר. אני עכשיו חוזר להתאמן בחדר כושר אחרי הפסקה של 6 חודשים. אז הבקשה שלי היא כזאת: הייתי רוצה תוכנית אימונים למטרת עלייה במסה(אני לא יודע אם מותר לתת פה או לא). תוכנית ab. מקווה שתעזרו לי ושלא עברתי על החוקים. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לא יבנו לך פה תכנית.. תקרא את מאמרים על בניית תכנית למסה .. תבנה לך תכנית , תעלה אותה לפה ויעזרו לך לתקן\לשפר אותה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אה אוקיי.
תודה. יש לי רק כמה שאלות: למסה אז מספר החזרות נע בין 6-12? אני מעוניין לחלק את התוכנית ל2 אימונים בשבוע? אז האם החלוקה של a-חזה,יד קידמית ורגליים.b-גב,יד אחורית וכתפיים טובה? נערך לאחרונה על ידי BeaT, 14-10-09 בשעה 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הנה תוכנית לעלייה במס תביעו את דעתם.זה מחולק ל2 ימי עבודה.
A גב- מכשיר משיכה מאחורי העורף-12-10-8-6 מוט-משיכה לחזה (בכיפוף ברכיים כזה)- 10-10-8-8-8 מתח עם משקל-8x4 טרפזים-הרמת כתפיים-10-10-8-8 כתפיים- הנפות ידיים לצדדים-12-10-8-8 לחיצת משכולות בישיבה-8x4 מוט לסנטר-10-10-8-8 חזה על הברכים (כתף אחורית)-8x3 יד אחורית- לחיצת מוט באחיזה צרה-12-10-8-8-6 ישור יד אחורה(על ספסל עם ברך אחת על הספסל מסובך להסביר)-8x3 לחיצת משכולות מאחורי ראש בשתי ידיים-8-8-8-8 או עם המכשיר של גב יישור של הידיים.תביעו את דעתכם מה עדיף. בטן-40x3 הרמת ברכיים-20x3 b חזה- לחיצת חזה בשכיבה-12-10-8-8-8 הנפות בשכיבה-8x3 מוט(חזה עליון)\דאמבלים-10-8-8-8 פרפר-8x4 יד קידמית- מוט-1210-8-8-8 כפיפות מרפקים עם תמיכה בעזרת ברך-10-8-8-8 כפיפות ידיים-מכשיר-12x3 פטישים-10x3 רגליים- סקוואט-12-10-10-8-8 או לחיצת רגלים במכשיר + ישור רגלים במכשיר. בטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שלושה דברים:
1. אל תעבוד בפירמידה, בכל תרגיל תעשה בכל הסטים אותו מספר חזרות. 2. יותר מדי סטים, בab תעשה 7 סטים לשריר גדול (חזה, גב, רגליים), ו 3 סטים לשריר קטן (כתפיים, יד קדמית, די אחורית, בטן). 3. תחליף בין הגב לחזה, אם תשאיר את זה ככה זה יצור יתנגשויות בין השרירים הקטנים והם לא יקבלו מספיק מנוחה (יד אחורית וכתפיים עובדים בחזה ויד קדמית עובדת בגב). בהצלחה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה שאתה אומר לעשות
חזה כתפיים יד אחורית גב יד קידמית ורגליים? ובסה'כ תוכנית בסדר? ותודה שהקדשת מזמנך ועזרת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל התוכנית עצמה לא טובה, תוריד סטים ל 7 סטים לשריר גדול ו 3 סטים לשריר קטן. דבר שני אל תעבוד בפירמידות (כל תרגיל תעשה את אותו מספר חזרות בכל סט).
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לפרט אולי למה?(הכוונה לא לפירמידה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך הרבה יותר מדי סטים, הגוף שלך לא יוכל להתאושש מזה ואתה לא תצליח לגדול.
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמה אתה מרים בסקוואט דדליפט ובנץ?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() דדליפט אני לא עושה,בנץ' השיא שלי היה 75 פעם אחת וסקוואט התחלתי לעשות רק בסוף לקראת זה שהפסקתי אז המקסימום היה 80.
למה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() עדיף תעשה ss ותשכח מכל השאר, אבל גם fbw או ab לא יהיו גרועות מדי בתנאי שהן לא יהיו מעפנות...
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
אתה צריך משהו בסיסי שבדיוק הפוך מתכנית הזאת, סקוואט בנץ דד ולא הרבה מעבר לזה! מצד שני אם כל מה שאתה רוצה זה עוד כמה ק"ג ספורים (מאוד ספורים) של שריר לך על התכנית שלך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה לעשות רק בנץ' וסקאווט?לא כ"כ הבנתי אותך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
http://www.ironaddicts.com/forums/showthread.php?t=8050
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית שם ל4 ימים אני צריך רק ל2 =\
מה גם שאני לא מבין את כל התרגילים שם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() התכנית הקודמת מכוונת ל3 ימים
הנה ליומיים Day One: Dips or Bench Press 2-3 x 6-8 Incline Press, or incline Fly 2 x 10-12 Military Press, Or Hammer Shoulder Press 2-3 x 6-8 Tricep (skull crushers) Extensions or Tricep Pushdowns 2-3 x 10-12 Heavy Abs 3 x 10 Day Two: Pull-Up 3 sets to failure Barbell Row 2-3 x 8 EZ-Bar Or Dumbell Curl 1-2 x 10 Squats 2 x 10 Deadlifts, or Stiff-Legged Deadlift 1 x 10
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() למה רק פעמים בשבוע אחי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר ללמה רק פעמים בשבוע זה פשוט ימים פנויים שאני יכול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
hammer shoulder press - לחיצת כתפיים בהאמר, לא בטוח שיש לך במכון את זה. tricep (skull crushers) extensions or tricep pushdowns - לחיצת צרפתית או פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון. barbell row - חתירה כנגד מוט. ez-bar or dumbell curl - כפיפת מרפקים כנגד מוט W או כנגד משקולות יד. stiff-legged deadlift - דדליפט ברגליים ישרות.
![]() |