|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לישון,לאכול,לישון כבר אמרתי?
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() שלום לכולם!
אני עומד לחזור להתאמן אחרי שבוע מנוחה בגלל כאב\פציעה בכתף ![]() נתונים: גיל: 15 גובה- 1.70 משקל- 66 ( ![]() מתאמן שנה ו-5 חודשים (יואו זה עבר מהר!! ![]() החלטתי לשנות תכנית מ- ABC ל-FBW (אחרי שהייתי עם 2 תכניות ABC במשך 4 חודשים). הנה התוכנית שחשבתי עליה: רגליים- סקוואט 3X8 חזה- בנץ' פרס 3X8 גב- מתח (עם משקולת) 3X10 כתפיים- מיליטרי פרס 3X6 יד אחורית- לחיצה צרפתית 1X10 יד קדמית- מוט W בעמידה 1X12 בטן- כפיפות במכונה- 1X12 שאלות\חששות: 1. כל שינוי\עזרה תתקבל בברכה. 2. אני מחפש יותר נפח מאשר כוח. התוכנית הזו בכלל מתאימה לי? 3. אני מפחד שתהיה ירידה בשרירים כמו תאומים, טרפזים, האמסטרינג שלא מבודדים אותם בתכנית FBW... בתכניות שעבדתי איתן בשנה האחרונה (ABC, A ![]() יש משהו בזה או שאני טועה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
|
![]() תחליף את הטווח חזרות בין בנצ' למילטרי.
אין עוד מה לשנות.תוכנית מושלמת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תוריד סט בכתפיים.
תנסה לשאוף לעלות משקלי עבודה פעם בשבוע אם לא יותר. אתה יכול לשחק גם העצימות של האימונים.נגיד 1 כבד 2 קל 3 בינוני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שינסה לעלות כל אימון.אל תדבר סתם עם אתה לא מבין.כי אתה אומר דבר כזה הידע שלך שואף ל-0. זה 1 קל 2 כבד 3 בינוני.ולא הייתי ממליץ את זה למתחילים(כאלו שמסוגלים להתקדם מאימון לאימון). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הss מחולק ככה שיש פעם בנץ ודדליפט ופעם פרס ופאוור קלין.ככה שיש זמן להתאושש ולעלות כל אימון משקל.בתוכנית שלו הוא מן הסתם לא יצליח לעלות משקלים באופן רציף. ולא עושים 1 קל 2 בינוני 3 כבד.קל נועד לתת מנוחה מהכבד.אצלך יוצא שאחרי הכבד יש יומיים מנוחה ואחרי זה עוד קל.ואז כל העומס בשני האימונים האחרונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אז תקשיב לי אתה חמוד.
המטרה בFBW זה לנסות להתקדם מאימון לאימון.אף אחד לא אמר שהוא יצליח.הוא חייב לנסות להגיע לכשל חיובי. בחלק מהמקרים אפשר לעבוד לפני כשל,אבל מה שאמרת - "לשאוף להתקדם פעם בשבוע" זה עבודה לכוסיות.אני עשיתי FBW והתקדמתי מאימון לאימון.ומה הקשר SS?מה אתה מערב אותה? והדבר השני,זה לא משנה..אפשר ככה ואפשר ככה..אני לא אוהב את כל המשחקי עצימות האלה.עם כבר אז light heavy אבל אני גם לא בעד זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעבוד שלוש פעמים בשבוע בנץ\כתפיים כשהעומסים גבוהים זה בהחלט מתכון לצרות, במיוחד לאחד שסבל מפציעה בכתף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז כל כמה פעמים הוא יצטרך לעלות משקלים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא קשור לקצב העלאה של המשקלים. ברגע שהעומסים יהיו גדולים, זה יהיה קשה להתאושש מאימון כזה, והכתפיים בד"כ יסבלו ראשונות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לישון,לאכול,לישון כבר אמרתי?
|
![]() בקיצור בזמן הקרוב אני לא מעמיס על הגוף כמו שהעמסתי במזן האחרון, אני לוקח איזה חודש-חודשיים להורדה של העומס.
אני לא הולך לנסות להעלות את המשקל מהסיבה שכל הקיץ התאמנתי מאוד קשה. אתם אומרים שהתוכנית טובה ומתאימה לי בשלב הזה, אוקי. D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עדין מחלים אז אולי תשקול שימוש בחזרות גבוהות (סביב ה 15) להזרמת דם.
|
![]() |
![]() |