|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמתי לב שבחלוקה של פלג גוף עליון יש שני תרגילי גב ותרגיל אחד לחזה ולכתפיים.מה ההגיון? ובאימון השני (למי שרוצה לשלב לחיצה בשיפוע) אין תרגיל כתפיים.לייל מחשיב את הלחיצה בשיפוע בתור תרגיל כתפיים?
האימון רגליים נראה לי עמוס מדי בלשון המעטה.שעשיתי באימון שלי סקוואט ודדליפט ביחד לא הספקתי להתאושש אז עשיתי רוטציה ביניהם.כדאי אולי לעשות את האימון רגליים פעם אחת בשבוע? שיצא ככה: BXAXBXX קבוע. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntr...EntryId=473539 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אל תנסה להמציא את הגלגל
התכנית בנויה בצורה מסויימת, כל דבר ששם הוא שם בשביל סיבה מסויימת, ברגע שאתה מוציא בורג אחד, זה יכול להרוס את כל המערכת אם היא מתאימה לכולם? לא אם אתה לא מסוגל להתאושש מספיק בין האימונים אל תעשה את התכנית
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
אפשר גם לעבוד רק 3 פעמים בשבוע, בצורה שבה כל חלק מקבל גירוי פעם בחמישה ימים. axbxaxxbxaxbxx וכו' אפשר גם להוריד מהנפח, 3x6 ו2x10 ולא 4x6 ו3x10 בסופו של דבר, אם אתה לא מתאושש - התוכנית לא בשבילך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ומה אם אני אעשה את אותה חלוקה של פלג גוף עליון ותחתון וישאיר את אותה תוכנית של פלג גוף עליון ובתחתון אני אעשה משהו שמתאים לי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה בדיוק מה שאמרתי לך לא לעשות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לשחק חופשי עם הבלוקינג רוטין , זו תוכנית שניתן להתאים אותה ממש לנוחות שלך , יש לא מעט וריאציות לעשות אותה העיקר לשמור על אבן היסוד של התוכנית.
אתה יכול להתאים לך ימי אימונים , חזרות , תרגילים וכו'... אתה לא חייב לעבוד לפי התוכנית המקורית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ואבן היסוד של התכנית היא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח
אני גם לא אוכל כמו שלייל ממליץ לא יוצא לי נח ad רק בחיטוב אבן היסוד בתוכנית היא לחלק את הגוף לעליון ותחתון לעבוד בתרגילים מורכבים כבסיס ואחר כך תרגילים משניים למשל אימון אחד תחתון לתת סקווט ובשני תחתון דדליפט לאחר מכן לעשות תרגילים "משניים" לפלג גוף התחתון אותו הדבר בעליון עבודה עם תרגיל שניים מרכזיים ולאחר מכן משניים לדעתי לא יעיל, אפשר להתקדם איתה ולפתח גופה היא לא מאפשרת לך לעבוד על התרגילים המרכזיים בעצימות ותדירות גבוהה כמו שיש בתוכניות סטייל 5x5 היא עוד שיטה של פיצול (a1,b1,a2,b2) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה, תודה
אני מניח שגם היא לא יעילה לדעתך כי היא לא מתאימה למטרות שלך... פרונט סקווט וsldl נחשבים משניים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() כן.המשניים של סקוואט ודדליפט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יש חלוקה של תרגיל דגש להמסטרינג ותרגיל דגש לסקוודס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי טוב לדעת, תודה p:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק ציינתי שלפי מה שאני יודע אתה מאמין בתכניות כמו ה-5x5 או ה-ss, ובגלל זה התכנית הזאת לא יעילה לדעתך.... בן 15, 1.67 על 70, משקלים שומר לעצמי. אגב יהיה מעניין לשמוע למה היא לא מתאימה למטרות שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() הוא שואל את המשקלים בשביל לעזור לך לבחור את התוכנית כי לא עושים ss עם סקוואט 150 ק"ג ולא עושים 5x5 עם סקוואט של 40 ק"ג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה הבעיה שאני יאמץ את הרוטין של פלג גוף עליון ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כשהייתי עושה אותה הייתי עושה פלג גוף תחתון רק פעם אחת בשבוע , מסיבות אישיות.
דוגמה לתוכנית שלי , אולי תרצה לקחת מפה משו פלג גוף עליון (a) : לחיצת חזה 3 x 6-8 לחיצת חזה עליון 3 x 8-10 בנט אובר אחיזה הפוכה 3 x 6-8 חתירה במכונה 3x 8-10 כפיפות מרפקים במוט w 3x 8-6 פשיטה בכבל 3x 8-10 פלג גוף תחתון (b) : סקוואט 4 x 6-8 דדליפט 3x 6-8 לחיצת רגליים 3x 8-10 כפיפות ברכיים 2x 10-12 תאומים רגל , רגל בעמידה 4x 10-12 פלג גוף עליון (a2) : לחיצת חזה 5x5 לחיצת חזה עליון 2x 10,8 בנט אובר אחיזה הפוכה 5x5 חתירה במכונה 2x 10,8 כפיפות מרפקים בישיבה 3x 8-6 פשיטה עם דאמבל יד , יד מאחורי העורף 3x 8-10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |