|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, אני חדש פה ורציתי לדעת מה אתם חושבים על התכנית אימונים שלי.
בעיקרון החלק העיקרי הוא הריצות והאירובי, אני בן 18, 1.72 ובמשקל 67 ק"ג. אני על תפריט של 1800-2000 קלוריות שכוללות 40% חלבון ואני מתכוון להוריד את זה ל1500 קלוריות(אני צריך להוריד 3-4 אחוזי שומן). לתכנית: החלק העיקרי שהוא האירובי יום ראשון: ריצת נפח 20 ק"מ. יום שלישי: ריצת טמפו(4-8 ק"מ) יום רביעי: ריצת איכות. (אינטרוולים, פארטלק, חזרות) יום שישי ריצת איכות. ובקטע של חד"כ: התכנית שלי היא ABC שכל אימון נעשה פעם אחת בשבוע אימון A – רגליים+ כתפיים ארבע ראשי: פשיטת ברך בישיבה: פירמידה עולה(במשקל) 6 סטים 4-15 חזרות + סט סיבולת. סקוואט: 3 סטים Rm12 + סט סיבולת. ירך אחורית: כפיפת ברך בשכיבה: 3 סטים RM8 + סט סיבולת. כתפיים: לחיצת כתף עם מוט-W לפנים בעמידה:3 סטים 12 חזרות. הרחקת כתפיים לצדדים: 3 סטים 12 חזרות. כפיפת כתף בעמידה(ידיים קדימה): 3 סטים 12 חזרות. הרחקה אופקית(פלייז הפוך): 3 סטים 12 חזרות. אימון B – חזה + דו ראשי חזה: לחיצת חזה בשכיבה: 4 סטים 12 חזרות + סט סיבולת. פלייז: 3 סטים 12 חזרות. מקבילים: 3 סטים 10 חזרות. שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי: 3 סטים 15 חזרות. דו-ראשי: כפיפת מרפקים עם מוט-W: שלוש סטים 12 חזרות. כפיפת מרפק בעמידה: 3 סטים 12 חזרות. פטישים: 3 סטים 12 חזרות. תרגיל 21 סיבולת: 3 סטים. אימון C – גב + תלת-ראשי גב: פולי עליון ידיים רחבות: 3 סטים 12 חזרות. פולי עליון ידיים צמודות הפוכות: 3 סטים 12 חזרות. חתירה בפולי תחתון: 3 סטים 12 חזרות. מתח: 3 סטים * 50%. (6 חזרות בערך) תלת-ראשי: לחיצה במוט אחיזה צמודה: 3 סטים 12 חזרות. פשיטת מרפקים בפולי: 3 סטים 12 חזרות. סמיכה אחורית: 3 סטים 15 חזרות. מה אתם אומרים על התוכנית ומה הייתם משנים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מה המטרות בכלל.?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אממ מטרות?
להתאמן בריצות ארוכות מן הסתם אבל אתה בטח מתכוון לחדר כושר אז לחזק את הגוף בעיקרון ולעלות עוד קצת במאסה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לחזק את הגוף....סבבה...מאסה יהיה לך נורא קשה להצליח להעלות בגלל נפח האירובי שאתה עושה....
הייתי ממליץ לך ******היסטוריה רבותיי היסטוריה!!******* להתחיל עם תכנית ss בגלל שהיא בעלת נפח נמוך ותדריות גבוהה מה שלא יגרור אותך מהר מאוד לאימון יתר כמו שהיה קורה אם היית עושה את תכנית הכוח הזאת שנתת פה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא קשה להתאושש מהתוכנית כשאתה מתחיל, וגם היא נורא אפקטיבית..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ss or any other low volume strength oriented program will be suitable
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני באימון יתר? ד"א אני עולה במאסה אבל בקצב איטי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() .????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בהתחשב בזה שאני יכול להתאמן רק 3 אימונים בשבוע, הייתם ממליצים לי להוריד 2 תרגילים מכל שריר
ולעשות ab (בשבועיים זה יוצא ababab) ואז אולי אני יעלה יותר מהר במשקלי עבודה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() למה לא לעשות ss ולעלות במשקלי העבודה כל אימון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך הסבר על התכנית? לא מצאתי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תכתוב בגוגל starting strength תמצא מלא הסברים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה גם להוסיף מאסה וגם לרדת ב4% שומן?
אי אפשר ביחד. ועם כל הריצות אין מצב שתעלה במאסה. אני הייתי מציע לך תוכנית בנפח נמוך כמו שאומרים מאחר והמטרה הראשונית שלך היא לרדת באחוזי השומן. לאחר מכן אתה כבר יכול להוריד בנפח של הריצות ולהעלות בנפח האימונים וכמובן כמות הקלוריות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא ממש רוצה לעלות במאסה, אני יותר מנסה להתחזק בלי לעלות במאסה יותר מדי, לא יודע אם זה אפשרי.
בקשר ל ss לא יודע, נראה לי תכנית כללית מדי וגם אני לא עושה דד ליפט ואת החתירה אם המוט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מה הטעם להתחזק בלי לעלות במסה? אתה רוצה להשתתף בתחרויות פוארליפטינג בקטגוריית המשקל שלך? אם לא אז אין טעם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |