|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 14.8 שוקל 60 גובה 1.65 אני לא מי יודע מה שמן, אבל מפריע לי שיש לי שומנים סביב החזה.
הייתי רוצה לפתח את שרירי החזה ולהתייעץ איתכם איזה תרגילים עליי לעשות כדי לפתח ולעצב את שרירי החזה. וגם לדעת באיזה קצב להתאמן ובאיזו תדירות. כל תשובה תתקבל בברכה, תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה שרק החזה שלך יגדל אין סיבה שתירשם לחדר כושר בשביל לעשות רק חזה.
תעשה שכיבות שמיכה בבית ותאכל טוב... כל יום אתה יכול לעשות 4 סטים של 75% או 50% מה100% שלך בשכיבות שמיכה ולגוון בתרגילים כמו יהלום,אגרופים,ידיים צמודות, ידייםבאחיזה רחבה וכו'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מה זאת אומרת סטים? אפשר הסבר מפורט וכל זה?
ותודה =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() עזוב אותך רק חזה לך לחדר כושר תעשה הכול לא רק חזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
גולש עם אזהרה
|
![]() ציטוט:
תחייה.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אה אוקיי
נראה לי אני אלך על מכון כושר בסוף תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
גולש עם אזהרה
|
![]() עד אמא אחי..... אם הייתי לידך עכשיו היית חוטף כאפה מצלצלת מי אתה שתפתח פה על אמא שלי?
דבר שני.... להמליץ למישהו לפתח חזה לבד זה מאוד לא טוב. אם הוא יקשיב לך והחזה שלו יהייה דומיננטי הרבה יותר משאר השרירים בגוף זה יכול להוביל לבעיות. יתרה מזאת אתה הצעת לו לעבוד כל יום כל חזה - הדרך הכי מהירה לפציעה. תלמד לפני שאתה כותב שלא תזיק למישהו בסוף...
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() למה אתה חושב שאם הוא יעשה את מה שאתה אומר החזה שלו יגדל? לדעתי אם הוא יעשה את מה שאתה אומר הוא פשוט ישתפר בשכיבות סמיכה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם הוא מתאמן מתחיל החזה יגדל....
![]() |
#12 |
גולש עם אזהרה
|
![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תוכיח שלא.....מתאמן מתחיל צובר מסת שריר בין אם הוא אוכל נכון או לא וזה לא משנה כמות החזרות מתאמן מתחיל יצבור מסת שריר מסויימת משכיבות שמיכה או מכפיפיות בטן או מכל אותם תרגילים...
וואלה את זה אני אומר לך מניסיון....
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() כל יום לעשות כמה סטים של שכיבות שמיכה לא פוגע באף אחד. פעילות אינטנסיבית בחדר כושר, עבודה לא נכונה בתרגיל והעמסת משקל שלא בצורך פוגעת. ושוב אני יגיד, שכיבות שמיכה זה לא אלטרנטיבה לחדר כושר. לחדר כושר אין תחליף. ובקשר לויכוח שהחזה יגדל או לא יגדל, התשובה היא - כמובן שהוא יגדל, במיוחד בהתחלה. כמובן שהוא לא יהפוך למפתח גוף אבל כשיש לשריר גירוי - הוא גודל. אמנם, לא גדילה דראסטית והוא לא יתנפח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין מה הבעיה שלך ושל כל הפורום עם השורש נ.פ.ח
כל פעם שמישהוא מזכיר מילה שמורכבת מהשורש הזה ישר כולם מתחילים להתחרבן עליו בתכלס כשאתה מתאמן אתה קורע סיבי שריר קרעים מזעריים ואז כשהם מתחברים הנפח של הסיבים גודל וככה בעצם השרירים שלך גדלים ככה שאני לא מבין מה הבעיה של כל הפורום עם המילה הזאת |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |