|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
חשבתי על משהו ורציתי לשתף אתכם. זה ידוע שאירובי מפריע להתאוששות השרירים ובעקיפין מפריע לגדילה במסה. חשבתי לעצמי, אירובי משפר את הכושר הגופני והתאוששות הכללית של הגוף מפעילות מאומצת, אני צודק? אז בעצם אירובי יכול לעזור לגוף להתאושש יותר מהר מהאימון משקולות ובכך אפילו לעזור בגדילה במסה.. רוצה לציין שזאת סתם השערה, ואשמח לדעת האם יש הגיון בדברי. חג שמח! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() כל עוד אתה במאזן קלורי חיובי אז לא תהיי שום פגיעה במסת השריר.
אני אישית ממליץ לבצע אירובי לאורך כל השנה ,שריר הלב הוא חשוב יותר מכל שריר ואין להזניח אותו. 20 דקות של ריצה קלה לאחר אימון משקולות יהיה אפקטיבי מאוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על תשובתך Hardcore, אבל אני התייחסתי לגבי ההתאוששות המהירה יותר שהאירובי נותן לגוף, האם יש אחת כזאת והאם היא יעילה להתאוששות השריר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() זה לא מדויק בקשר להתאוששות...באירובי של סביבות השעה או אפילו אירובי עצים מאוד משוחרר הורמון קורטיזול שמפרק שריר.....תאכל'ס אם אין לך בעיה מיוחדת של צבירת מאסה אין בעיה לשלב אירובי או אם אתה מתחרה לפני תחרות
חוץ מזה הרדקור...חומצ תחלב תשתחרר בכל אופן גם אם סתם תלך הביתה ברגל או אפילו תעמוד..ולגבי האפקטיביות של אימון אירובי לאחר אימון משקולות לא יהיה ממש אפקטיבי ואם האימון משקולות שלך מתקרב לשעה באורכו אם תעשה אירובי לאחריו אתה תפרק שריר...!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
אם המצב אצלי הוא כזה ^ ואני מתקשה להיות במאזן קלורי חיובי עם אירובי אז בחרתי לא לעשות אירובי בכלל בזמן המאסה שלי, (למעט שיעורי ספורט פעם-פעמיים בשבוע) בחרתי דרך טובה?
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לחשוב כבר כמה קלויות אתה שורף ב20-40 דקות ריצה 2-3 פעמים בשבוע, מקסימום תוסיף עוד פיתה עם קופסאת קוטג'...
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() שאלה בקשר לנושא הזה...
אחרי אימון אירובי בלבד, ללא משקולות... יש גם חשיבות להקפצת האינסולין? מה בעצם צריך לצרוך בדיוק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אוף למה אני כזה עצל ןואני לא עושה אירובי במסה
לפעמםי אני עושה ספרינטים זה גם משו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() במה בדיוק עוזר אירובי במסה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני משלב אירובי כל הזמן ולא מפריע ולא בטיח חחח מה הקשר חחח הכל תלוי במאזן קלורי
תעשה כל השנה זה חשוב ,זה אפילו יעזור לי באנארובי ואירובי קל יעזור אפילו לשרירים להתאושש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() סדר קטן בבלאגן....
עזבו לרגע את המאזן הקלורי להתחיל להוסיף אירובי במהלך מאסה אחרי אימון יגרום הפרשת הורמון קורטיזול שתורם לפירוק שריר עזרה להתאוששות זה ממש לא קשור תסלחו לי מאוד חוץ מסיבולת ריאתית וחיזוק שריר הלב שגם ככה מתאים את עצמו ככל שעולים במאסה[תאמינו לי שהלב עובד חזק מאוד המון תרגילים כמו סקוואט דד ליפט בנץ' פרס]אין שום תרומה של אירובי למאסה....מה שכן יש האטה ביכולת לפתח מאסה....ואלו עובדות ולא השערות
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |