|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מקריאת מאמרים וקריאה מעמיקה בפורום, הבנתי שלאחר האימון יש מעין "חלון הזדמנויות" בו כדאי לאכול כ20-30 גרם חלבון, ופחמימה "מהירה".
לכן הבנתי שהמנה המושלמת לאחר אימון בתקופת מסה היא: סקופ חלבון+כ65 גרם סוכר ענבים (ככה יצא לפי המשקל שלי כפול 0.8) מסיבות לא ברורות (:, אני מעדיף לקבל את הערכים האלה בזמן הזה בצורת אוכל, ולא אבקה. לכן שאלתי היא, מהו התחליף הכי פרקטי ויעיל לאחר אימון? האם קופסת קוטג' (הבנתי שזה חלבון איטי? משהו כזה..) פלוס 4-6 תמרים יעשו את העבודה? ובמצב כזה, האם יהיה הבדל בין אדם שצורך חלבון וסוכר ענבים, לעומת אדם הצורך קוטג' ותמרים? תודה רבה לעוזרים ושבוע מעולה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וזה משתווה לסקופ חלבון+ 65 גרם סוכר ענבים??
אני אוכל די הרבה לחם במהלך היום, אין איזה פרי או 2 שאפשר לאכול במקום הלחם הזה מיד לאחר האימון? (מה גם שלאחר האימון די קשה לאכול הרבה אוכל מוצק, כמו שש פרוסות לחם..) תודה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 3-4 פרוסות לחם לבן או שתי בננות עם קוטג' .. יש הרבה דברים אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() טונה\קוטג+סוכר ענבים\בננות\תמרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה.... כמה בננות/ כמה תמרים?
אני שוקל כ65 ק"ג |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() 5 תמרים עם קופסאת טונה[או150 גרם חזה עוף] יעשו את העבודה...עדיף באמת בלי הלחם כי חוץ מהפחמימות יש בו עוד מלא דברים ובנינו....ניראה מישהו אוכל בקלות 5 פרוסות לחם לבן מיד אחרי אימון
![]() אה ויש הבדל בין מי שלוקח אבקות למי שאוכל אוכל ...מי שלוקח אבקות ה*** שלו יותר גדול ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() נערך לאחרונה על ידי HardCor3, 21-09-08 בשעה 00:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
--------------------------------------------------- גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. החזירו אותו בכל מחיר! נערך לאחרונה על ידי HardCor3, 21-09-08 בשעה 00:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מפקח ראשי
|
![]() בהתאם למשקל שלך קופסת קוטג' + 6 פריכיות אורז/טונה במים+2.5 פרוסות לחם לבן יעשו את העבודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: חוה
עוסק ב:: כוחות הביטחון
חדר כושר: פרייד 3000
|
![]() ציטוט:
אני מבינה שזה מישהו שעל מאסה צריך לאכול כל זה אחרי אימון לא? ואם אני לא על מאסה ,2 מנות אבקת חלבון אחרי אימון יספיקו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
אם אתה בחיטוב אפשר גם לצרוך סוכר ענבים/תמרים/לחם לבן כל עוד זה מחושב בערכים הסופיים של התפריט,כמו כן ניתן לצרוך תפוח עץ שהאינדקס הגליקמי שלו נמוך יחסית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() קודם אני בחורה
שנית אני שוקלת 60 קילו כרגע אני במשהו לא מוגדר,טרם התחלתי מאסה (אתחיל בסוף נובמבר) אבל לא רוצה גם "לייבש" את עצמי יותר מדי,זאת אומרת גם לא חיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
תקחי אחרי אימון סקופ חלבון אחד עם 3 תמרים . *מצטער על הפנייה בלשון זכר פשוט לא ידעתי שמדובר בבחורה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר!
טוב תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אני אוכל את הגיינר אחרי האימון ולפניו...
ואחרי כן ארוחה גדולה עם חלבון (עוף, פרגיות, סטייק!)
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כמה תמרים שווים בערך שלהם ל4 פרוסות לחם ? למה ממליצים אחרי אימון כל פעם תמרים או לחם הרי בערך הקלורי הלחם הלבן הרבה יותר מאשר התמרים לא ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |