|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() --------------------------------------------------------------------------------
בזמן שאני מתאמן לא ממש עשיתי הפסקה של שבוע בערך מתאמן 6חודשים היו לי הפסקות של 3ימים שהלכתי לנופש עם ההורים חוץ מזה שום דבר.. אני גם דיי תקוע בזמן האחרון אן לי כוח לפרט במה בהיקף יד דיי הרבה זמן חח.. וחשבתי שעם אני יעשה הפסקה אז לפי מה ששמעתי הרמת טסטטרון תתחדש וגם מאגרי ותתקן למאגרי הגליקוגן בדם השאלה שלי כדי לי לעשות הפסקה לשבוע האם זה יועיל ? אולי ככה עהגוף ינוח ואז אינ יחזור כמו חדש לאימונים וזה יעזור לי בתקיעה שלי במיוחד בהיקף... או שזה לא חובה לעשות הפסקה אשמח לעצות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() מנוחה זה חלק גדול וחשוב מאוד מהאימונים וזה רק יועיל לגוף שלך תהיה בטוח!
בזמן המנוחה הגוף ממלא מאגרים ונותן לשרירים מנוחה! D:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אם אתה מתאמן 6 חודשים בלי הפסקה אז כן, תקח.
ותפסיק לבכות על ההיקף יד המחורבן הזה, אתה 60 קילו על 1.80, מה אתה חושב שאתה תהיה פופאי? עם ידיים יותר גדולות מהרגליים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הקיצר אני יקח הפסקה יותר מאוחר בקרוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעשה הפסקה של שבוע מאימונים והפסקה של כל החיים מלפתוח פוסטים מטומטמים בלי סוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה הפסקה מהאימונים אבל גם במנוחה תמשיך עם התזונה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הייתי דואג לזה יותר מדי, הגוף שלך יודע מתי הוא צריך הפסקה
אם אתה לא מרגיש פיזית שאתה צריך הפסקה, אתה כנראה לא אם בכל זאת אם תיקח שבוע זה לא יכול להזיק בשום צורה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני אישית לא אוהב לקחת הפסקות, אני יודע שקשה לי לחזזור לאימונים אחרי הפסקות..אני זוכר שהתאמנתי לא פעם אחת עם יותר מדלקת אחת בגוף... הפעם האחרונה שלקחתי הפסקה של שבוע נגמרה בחודשיים הפסקה וירידה של מעל 5 קילו, אבל זה אינדווידואלי... יכול להיות שזה יעשה לך רק טוב... אחרי 6 חודשים בלי הפסקה אני מציע לך שתיקח, גם בגלל שלא נחת 6 חודשים וגם בגלל שאתה צריך לראות איך זה משפיע עליך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() יש כאלה שלא יודעים מתי הגוף שלהם צריך מנוחה ואני בטוח שזה הרוב...
תיקח כל חודשיים שלוש הפסקה של איזה שבוע בתור הרגל...
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() לפי דעתי חשוב מאוד לקחת שבועות הפסקה ואפילו לשלב אותם בתוכניות אימונים ארוכות. אני עושה זאת ורואה מזה רק טוב.. אחרי כל שבוע הפסקה אני מתפוצץ שוב ועולה במשקלים ומשקלי עבודה
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() קח הפסקה. ורוצה עצה? תפסיק לאמן ידיים ותיתן עוד סט בימקום לחזה ולגב, תנסה ככה שבועיים-חודש ותגיד לי איך אתה מרגיש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() בתח שזה יכול להועיל וזה טוב,
כל כמה חודשיים שיצאה לי לעשות הפסקה כשחזרתי לאימונים אחרי שבוע הרגשתי פאמפ מתורף ואפילו עליתי במשקלים, |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא הייתי אומר חודשיים...אבל כל 3-4 חודשים הפסקה של שבוע תתן לך אחושרמוטה דחיפה הלאה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() זה חשוב לתת לגוף הפסקה אחרי כל כמה חודשים,כל 4 חודשים מעולה לתת הפסקה של שבוע
זה נותן לשריר מנוחה לגמרי ואז הגוף חוזר בצורה מעולה לאימון ואתה תרגיש את זה כמובן תאכל נכון וזהו אין מה לדאוג |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |