|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אוקיי בקיצור ולעניין מתחיל תכנית חדשה בלי לאמן יידים (אחורית וקדמית בלי קשר לכתפיים) מקווה שילך טוב אני מאמין שכן כי גם אני חושב שהיידים לא צריכות עבודה ספציפית בכדי לגדול.
בקיצור נעדכן בהמשך ונראה אם זה נכון אני מאמין שאני גם אחסוף כאן הרבה ויכוחים ![]() התכנית היא abcd אחרי שמיצתי כל ab אפשרי ו-abc .... כמובן מאסה עד המוות ! דגש בא על חזה עליון וגב. A חזה b רגליים c גב d כתפיים ראשון a שני b רביעי c חמישי d a לחיצת חזה עליון חופשי 3x6 לחיצת חזה שטוח עם מוט 4x8-8-6-6 לחיצת חזה עליון עם דאמבלים 4x8 פרפר במכונה 3x10+ דרופסט b דדליפט 4x8-8-6-6 סקוואט 4x8-8-6-6 לחיצת רגליים 3x10 פשיטות ברכיים 3x8+ דרופסט כפיפות ברכיים 3x12 לחיצת תאומים 3x15 הרמת עקבים 3x12 c חתירה בכפיפה 4x10-8-8-6 מתח-רחב 4x6 מסור 3x7 פולי עליון רחב 3x10 פול-אובר 4x12 d לחיצת כתפיים עם דאמבלים 4x8-8-6-6 הנפות לצדדים 3x9+ דרופסט לחיצת כתפיים במכונה 2x6 חתירה עם מוט w 3x10 מחר אני אמדוד את ההיקף ועם הזמן נראה מה ניהיה... יום טוב אנשים תנצלו את החופש לא נשאר עוד הרבה בכלל ![]() Seaaaaaa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תחליף את הגב בכתפיים בימים, לא מבין מה יצא לך מלא לעבוד על ידיים, תן 5-6 ליד קדמית בחזה ו5-6 סטים ליד אחורית בכתפיים או בגב וזהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
ותאכלס לבדוק אם מה שאני מאמין בו נכון וגם כדי לחסוך זמן וקצת סבל ... לא סובל לעבוד על יידים... וזה abcd אחי אם כבר אני אעבדד על יידים הם יקבלו 10 סטים מינימום.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא רוצה להחליף פשיטות בלאנגים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() תוכנית עלובה
מה אתה לא מאמן ידיים גם לאמן ידיים זה חשוב ולתת להן דגש הן לא יגדלו יותר מדי רק מתרגילים מורכבים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() עזוב אחי אל תאמן רגליים.. אתה עולה במדרגות זה מספיק עבודה
אה וגם כתפיים לא צריך כי נגיד אתה רוצה להוריד משהו ממדף גבוה אז זה זאת עבודה זחקה כל הכתפיים וחזה מספיק תרגיל פעם בשבועיים גב סבבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() רציתי לערוך את ההודעה אבל לא הספקתי, בכל אופן למה אתה לא רוצה לעבוד על הידיים? זה לא שהידיים שלך מטורפות ביחס לגודל שלך או משהו בסיגנון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אסף אני לא מבין למה אתה לא מאמן ידיים לא חבל?
תוסיף יד אחורית ביחד עם אימון חזה לדעתי ויד קידמית תוסיף לאימון גב עם אתה לא רוצה לתת להם דגש פשוט תוריד מכמות הסטים שלהם אבל זמה לא לעבוד עליהם בכלל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() כל אלו שאוהבים רק לזיין את השכל ולא לפתוח קצת את הראש...
אני מאמין שהיידים יכולות לגדול גם בלי תרגילים ספציפיים אלא מתרגילים מורכבים וזה יחסוך לי הרבה עבודה וזמן אם זה נכון אז לדעתי שווה לנסות... בכל מקרה זה לא מה שיהרוג אותי... ופאניק מה הקשר לעולה במדרגות ? תפסיק עם השטויות אתה עושה השוואת של לא יודע מה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רוצה להגיד לך דינאוס, שלא יודע מה עם יד קדמית, אבל כשאתה ברמה של intermediate ומעלה, אתה חייב להכניס עבודה על היד האחורית כדי לדחוק וללחוץ משקלים רציניים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אחי...בוא רגע נעזוב את הקטע של הידיים שאתה חושב שלא צריך לעבוד עליהם[רעיוןן מטופש כשלעצמו אבל עזוב כרגע]
התכנית שלך ממש אבל ממש לא מקיפה ואתה עושה שם תרגילים שחוזרים על עצמם רק בוריאציות שונות[חזה עליון במוט וחזה עליון בדאמבלים?!?!??!? זה אותו הדבר מבחינת שריר היעד איפה חזה תחתון??] [פולי עליון רחב ומתח רחב?!?! מה ההבדל?! תעשה פולי צר לפחות!תשנה אה מישור התנועה של השריר] [לחיצת כתפיים בדאמבלים ולחיצת כתפיים במכונה?!?!מה הפאקינג הבדל?!?!?!?!?] בנוסף למה אתה עושה תרגיל מורכב ורק אז תרגיל מבודד?תשתמש בטכניקה של פרה אקזוסט שבה קודם תרגיל מבודד ואחריו תרגיל מורכב כדי לגרום לשריר היעד להגיע למיצוי לפני השרירים הסינרגיסטים עכשיו בגלל חוסר זמן אני לא ממשיך לעיניין של לא לעבוד על ידיים.....תחשוב על זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מה הבעיה איתה? אתה יכול להגיד איפה הטעות פה?
וואלה קראתי שוב ו-וואלה....אני עדיין צודק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
ואל תזרוק סתם דברים אם אני לא טועה רשמתי שדגש חזק לחזה עליון. לגבי היידים כולם... אני לא מבקש שתגידו לי אם לאמן אותם או לא אני יודע למה אני מסוגל ואני רוצה לנסות את זה אני כן מאמין שהם יגדלו מהעבודה על השרירים הגדולים יותר... מה לעשות ? ככה אני. מישהו יכול להוכיח לי שזה לא נכון ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי ללחוץ ולדחוק משקלים רציינים אחי שמע אני מאמין שהיידים יגדלו ויתחזקו גם בלי עבודה ספציפית ושוב אני אומר את זה.... אנחנו כבר נראה בהמשך אם אני צודק :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() ציטוט:
התוכנית לרגליים שלך ולחזה מאוד לא טובה , אני לא מבין למה להתעקש לעבוד abcd בכלל ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יד אחורית עוד מילא בגלל הלחיצות, אבל באימון גב אני בקושי מרגיש את הבייספס אם לא הייתי מאמן את היד ובמיוחד הקדמית אני לא יודע איך היא הייתה נראית עכשיו אם כבר בלי ידיים אז מה לגבי fbw עם תרגילים מורכבים כמו ה-5x5 הזה רק עם משחק בחזרות או משהו כזה? גירוי של 3 פעמים בשבוע על כל הגוף נשמע ממש אינטנסיבי וגם נשמע קצר להתאמן ככה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() לא ביקשתי מאף אחד שיגיד לי אם זה מספיק גירוי...
או מספיק פעמים בשבוע או אם זה טוב או רע... זה לוג התקדמות שלי... אני יודע מה אני עושה ואם אני טועה אז אני אטעה לבד ואז אני אתקן את זה בעצמי לדעתי אין יותר טוב מלהקשיב לעצמך... יבואו אנשים כמו דימה ויגידו 'אז אתה מטומטם' ... סבבה מה זה מעניין אתכם ? דרך אגב deux אפשר בבקשה לקבל הסבר למה האימון רגליים וחזה שלי על הפנים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() אני אגיב את דעתי בנוגע לרגליים:
1.תמיד תתחיל בסקוואט, הסיכון לפציעה גדול יותר בסקוואט ולכן אתה רוצה להגיע אליו בתרגיל הראשון ולא אחרי שקרעת את עצמך בדדליפט. 2.יותר מדי סטים 3.תעביר את התאומים לדעתי ליום נפרד מהרגליים, למשל עם הכתפיים באימון d. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
1. האמת שזה לא משנה לי אבל אם זה חשוב אז נחליף... 2.הרגליים שריר הכי גדול (וחשוב בשבילי) ומבחינתי הן צריכות הרבה עבודה והרגליים אצלי מקבלות המון סטים וזה מכוון וזה מה שאני צריך כדי לקרוע אותן.... אז לא להסתכל על מספר הסטים ברגליים ![]() 3.אוהב לעבוד תאומים עם הרגליים ולסיים את כל החלק הזה לא אוהב להפריד אותם וגם לא חושב שיש סיבה ![]() תודה על הביקורת קורן עדיין יש כאן אנשים נורמלים... |
|
![]() |
![]() |