|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() אז ככה, אני ממש צריך לחזק את כף היד שלי, אני פשוט "סובל" מרצועות חלשות בכל הגוף אבל החזקתי מאוד בתקופת האימונים שלי אזה לא מפריע לי ,כף היד נשארה לי דיי חלשה (לא שורש כף היד) ,הכף יד שלי גדולה ואני מאוד רוצה לחזק אותה.
אני יודע שעבודה בחדר כושר מחזקת אותה אבל רציתי לדעת אם יש משהו ספציפי שיכול לתת דחיפה רצינית. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() לחזק את כף היד=לחזק את האחיזה שלך=תרגילי מוט אולימפי כגון:דדליפט,בנט אובר וכ'ו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() אחלה תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני אתן לך טיפ שעובד רק עליי - תנסה לדלות מזה את האינפורמציה -
יש תרגילי בסיס או core שעל הנייר אמורים לחזק לך חלקים משניים \ מייצבים. בשטח - חלק מהתרגילים הגדולים, הבסייסים השפיעו אצלי גם על החלקים המייצבים וכו' ובחלק ופה הנקודה - הייתי חייב לבודד!
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איפה היית צריך לבודד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יד אחורית בודדתי תקופה ועזר לי הרבה מאוד, יד קדמית בכלל לא עבדתי, רק מתרגילי גב עבדה היד קדמית
אמות בודדתי, כתפיים 2 סטים גג! וזה היה בשבילי התנאים האולטימטיביים לגירוי. זה לא יעבוד עלייך בהרכח. אפילו קרוב לוודאי שלא, כל מקרה לגופו זה ניסוי וטעייה
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() ערימה של דברים חסרי ערך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() גריפרים גם עובד לא?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יש המלצות לתרגילים לעבוד על איזור המותניים? | royc | אימונים | 29 | 07-04-10 15:08 |
לא מרגיש גירוי באיזורים מסוימים.. | radio111 | אימונים | 20 | 15-08-09 20:09 |
בעיה - תרגילים לבטן, מחפש המלצות לתרגילים ודעה על דעתם של המדריכים | Scylla | אימונים | 2 | 05-04-09 10:57 |
המלצות לתרגילים בטן | Soprano | אימונים | 10 | 03-01-08 04:52 |
המלצות לתרגילים אלטרנטיבים - גב ויד אחורית. | Scylla | אימונים | 5 | 20-12-07 13:09 |