|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מחר אני מתחיל אימון גב-יד אחורית ומגוון את התרגילים.
מה שעד עכשיו עשיתי-יד אחורית: פשיטה בכבל עם מוט W כלפי מטה. לחיצה צרפתית. גב: פולי עליון רחב יורד למאחורי הראש טי באר חתירה בישיבה ותרגיל עם כבל, שהידיים ישרות לפנים, עמידה כפופה, ומורידים מלמעלה למטה מוט. חשבתי להחליף את הw, בחבל עם כבל. את הלחיצה הצרפתית בדאמבל בודד מעל הראש. את הטי באר ואת התרגיל-כבל האחרון להשאיר כי אני לא מרגיש מספיק משופשף עליהם, להוסיף הרמת מוט בשכיבה על ספסל על הבטן (המוט על הרצפה) (זה בנט אובר רו?) ואולי פולי עליון צר. מה דעתכם? אגב - דדליפט אני מעדיף לשמור לשלב מאוחר יותר. רעיונות יתקבלו בברכה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לחיצה באחיזה צרה, פשיטות עם דאמבל \ מוט מאחורי הראש, מקבילים. (תבחר) גב: בנט אובר (פולי \ מתח אל תוריד אין תחליף), מסור, פולי אחיזה צרה וכו'.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בגב אני הולך עד הסוף עם Danzig
וביד אחורית הייתי ממליץ לך גם לחשוב על לחיצה צרפתית ומשיכת חבל ..
![]() |
#4 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
ופשיטות עם דאמבל נראה לי אני אלך על זה, מקבילים אשמור לרזרבה כי אני לא אוהב לעבור בתרגילים האלה עם משקלים עלי עם חבל וכאלה, סתם מציק. יש קישור לבנט אובר? אני לא סגור מה זה בדיוק... ומה לגבי התרגיל הרביעי שרשמתי, איך הוא לדעתכם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לחיצה באחיזה צרה היא בעצם לחיצת חזה באחיזה צרה, פחות (די הרבה) מרוחב הכתפיים, מורידים את המוט לא בקו ישר אלא טיפה למטה, ומעלים חזרה, תרגיל מצויין.
פשיטות עם דאמבל מאחורי הראש על כיסא אחד התרגילים האהובים עליי, מביא פאמפ פיצוץ. בנט אובר - http://youtube.com/watch?v=Paeoyho-dpc התרגיל הרביעי (פולי אחיזה צרה אני משער) תרגיל מצויין לדעתי, אני עושה אותו עם מוט V, אפשרי גם עם המוט הארוך פשוט באחיזה צרה.