|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום חברה..
יש לי דילמה מעצבנת וקשה. כאמור אני לא מתאמן שנה בערך,הספקתי להתאמן 3 חודשים לפני זה והתחלתי לעלות יפה במשקל. היום אני פשוט הגעתי למצב שאני מתבייש בגוף שלי,החזה חזר להיות דלדל והאי סמטריה בניהם חזרה להיות כמו פעם,ירדתי במשקל וחסרה לי מסת שריר כדי שזה יראה טוב,שאני מרים את הידים למעלה כבר מבצבצות עצמות וזה ממש מעצבן אותי,אני לא רגיל לזה. בקיצור ירדתי במשקל ואני ממש לא מרוצה מאיך שאני נראה. הבעיה היא שכרגע אני פצוע ואין לי מה לעשות בנידון,אני התחלתי לעשות מידי פעם שכיבות שמיכה,ראיתי את הפאמפ בחזה וישר הבנתי כמה האימונים עושים טוב..אבל אחרי שאבריא,אני שואל את עצמי למה שאני לא אפצע שוב? אני מודע לכך שזו גישה לא נכונה אבל כנראה אני פשוט לא עושה משהו נכון..אני לא יודע מה אני תמיד נפצע משטויות,אני מת לחזור להתאמן אבל פשוט חושש מהפציעה הבאה ותאמינו לי זה סיוט פציעות,אי אפשר לעשות כלום..חשבתי להתאמן קצת בבית אבל אני יודע שהתוצאות לא יהיו כ"כ משמעותיות.. מה אתם חושבים? (זה בין היתר סוג של פריקה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() דבר ראשון חבל שאתה חושב על "אולי אני יפצע שוב" אולי ואולי אחי זה מה שעושה לך טוב אין מה לעשות תעבוד על הטכניקה שלך בתרגילים ותחזור כמו גדול מנסיון אם אין לך אפשרות בינתיים למכון לפחוט תנסה לעשות משו בבית שיהיה גירוי כלשהוא לשריר שלא תאבד הכל לך לים תקבל צבע זה גם יעזור לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() איפה יוגי שיספר לך על הפציעות שלו?
ארבל? לי אין כוח לפרט פשוט....אבל זה ארוך.... אין מה לעשות או שיש לך את זה בראש או שלא
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לנוח בבית זה לא מה שיגרום לך להחלים.
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
דיברתי עם אורטופד חדש מהאנטרנט הוא דווקא אמר "מנוחה ופיזותרפיה והכאב יעבור".. מנוחה הייתה לי וגם פיזותרפיה שלא עזרה.. אחרי כל אימון המרפק שלי מרגישה פי 10 יותר תפוסה,יוצאים לי מין "צינורות" ממנה שלא חשבתי שקיימים.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה עשית בתור פיזיותרפיה? ומה זה צינורות?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() היו לי בערך 6 מפגשים,כל פעם משהו אחר,בהתחלה זה היה חימום של המקום עם משחות,חשמל שעושה מסאז כזה ואז זה היה "גלים קצרים" ועוד כל מיני דברים.
חח סתם אמרתי צינורות,אני מתכוון שאני מותח את היד המרפק קשה כמו אבן ויוצא מהצד כמו וריד ענק כזה (זה לא וריד אני פשוט לא יודע איך לקרוא לזה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תנסה לעשות לחיצה מעל הראש (פרס) אפילו עם דאמבלים של קילו ותראה איך אתה מרגיש, אם לא כואב לך, תמשיך ותעלה משקל, אתה תראה איך זה ישתפר לך. בהצלחה.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לקחת חפץ של חצי קילו,להניח את היד בקצה של שולחן ולהרים את שורש כף היד למעלה ולמטה. 20 חזרות ל3 סטים כל יום..האמת שזה לא עזר אבל אני אנסה לעשות את מה שאמרת.. אני אעשה את התרגיל של היד אחורית מאחורי הראש 3-4 פעמיים בשבוע בהדרגה ונראה אם זה יעזור. תודה בכ"מ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() קודם כל אתה צריך לחזור מאוד לאט לאימונים, משקלים נמוכים.
לפי דעתי מה שבאמת חשוב זה לבחור בתרגילים המתאימים... אל תעמיס על הגוף ביותר מדי תרגילים, תוריד דברים כמו אמות, טרפזים וכאלה, אם יש לך מרפק רגיש כמו שלי אל תעשה פשיטות ליד אחורית, ותאכל מספיק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בסט הזה זה התחיל..לא להאמין מה ששתי קילו מיותרים יכולים לעשות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למען האמת אל תעשה שום תרגיל בידוד ליד אחורית, תעשה לחיצה מעל הראש, תקרא את הפרק של זה בss, או לפחות תראה סרטונים של התרגיל, ותזכור להתחיל עם משקל ממש קל, ואם בעייות תעלה בהדרגה. ואל תעבור את השלוש פעמים בשבוע. תוסיף גם מתח (או פולי אם אתה רוצה) כדי שלא יהיה חוסר איזון, זה חשוב בשביל הכתפיים. זה לא רק מהעלייה של ה2 קילו, זה משחיקה של המרפק לאורך תקופה, ומה לעשות לחיצה צרפתית זה תרגיל חרא, אפשר לומר שזה בשביל המרפק מה שחצי סקוואט הוא בשביל הברך.
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה על האכפתיות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://startingstrength.wikia.com/wiki/Press_Videos ותקרא את הפרק של זה בספר SS זה יותר מכל סרטון (לפרק קוראים PRESS). בהצלחה
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דילמה לא קטנה | DanD | תזונה ותוספים | 8 | 19-02-10 12:44 |
דילמה | fgmkk | פיתוח גוף-כללי | 10 | 20-06-09 13:45 |
דילמה קטנה | טונה | פיתוח גוף-כללי | 1 | 20-01-09 21:33 |