|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מתאמן איתה כבר שבוע 3 עליתי 4 וחצי קילו בכללי מאז שהתחלתי איתה , הפסקתי ב3 שבועות האלה עם האירובי בכלל
ככה שזה קשור בד בבד אחד בשני גם וגם ברור לי שלא כ ה4 וחצי קילו הם שריר , למרות שבדקתי אחוז שומן עם קליפר והוא הראה אותו הדבר ,7 אחוז a : חזה: לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט חופטי 5x12 לחיצת חזה בשיפוע עליון משקולות חופשיות 10x3 שכיבות שמיכה 2 x max חזרות כתפיים: לחיצת כתפיים בעמידה כנגד מוט אולימפי+ משקל (מן הסתם) 5x8 הרחקה אופקית בכתף במכונה 2x12 יד אחורית: פשיטה במרפק כנגד פולי עליון 3x10 מקבילים + משקל עלי , 10 חזרות כשבחזרה האחרונה אני בכשל 3 סטים b: רגליים: סקאווט חופשי 5x (12-10-6-10-10( פשיטה בברך 2x8 כפיפה בברך 2x8 גב: חתירה בפולי תחתון 2x10 בנט אובר בעמידה עם מוט אולימפי 3x10 מתח 3 עם משקל עלי x 2 מתח בסופינציה בלי משקל עלי מגיע לכשל 2 סטים יד קדמית: בישיבה כפיפה במרפק 3x6 בעמידה מוט w - 2 x12 מתאמן ראשון - שני שלישי מנוחה רביעי - חמישי שישי שבת מנוחה בטן אני עושה בראשון ורביעי , אם האימון בבוקר אז בערב בנפרד בטן , ואם האימון בערב אז בבוקר בנפרד בטן.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין היערות לשיפור?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() כן צריך לשפר הכל.
הסיבה שעלית 4 קילו היא בגלל שאתה מתחיל, וכמעט כל דבר מפגר שתעשה יחזק אותך. עכשיו יש דברים מפגרים יותר ויש דברים מפגרים פחות שניתן לעשות, וכל דבר ישפיע עליך בצורה שונה. (כמובן מה שפחות מפגר ישפיע יותר לטובה) התכנית שמתאימה למתחילים היא ss למשל. אם אתה רוצה משהוא אחר תוכל תמיד לקחת את התרגילים שבתכנית ולהביא להם לפחות 8 חזרות.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא שאני מזלזל אתה בן 15? כמה מתקדם אתה יכול להיות
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון תגדיר מתקדם...
דבר שני מצטער שחשבתי שאתה מתחיל... שכחתי לשאול אותך לגבי הנתונים שלך. ראיתי את הפרופיל שלך ואתה בהחלט סבבה. פשוט אני רגיל שהרבה ילדים ששואלים כאן איך תכנית האימונים שלהם הם מתחילים. גם קוראים לך hadash אז חשבתי שאתה חדש XD גם תגיד משקלים שאתה עובד איתם בתרגילים החופשיים. אם למשל בסקוואט אתה עושה 150 קילו אז יותר תתאים לך תכנית 5X5 לינארית.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תסתכל אחת התגובות האחרונות עדכנתי תמונות מהיום משקלי עבודה: 5x12 בלחיצת חזה עם 90 קילו לחיצת כתפיים 5x8 60 קילו סקוואט 110 קילו 10 חזרות דיפ יד קדמית 3x6 עם 27.5 קילו יש עוד משהו שצריך ?
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אחלה תוכנית ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני אתה ממש חזק. אני יכול לעשות סקוואט עם המשקל שלך(110 קילו) רק ל-5 חזרות. דבר שלישי אני לא מסתכל בפורום תמונות גולשים בכלל. אם זה היה פורום של תמונות גולשות ולא גולשים אז הייתי מסתכל ![]() יש לך לפי הנתונים שלך תכנית ממש טובה. אבל אני חושב שתפיק את מרב ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() sagi מה הנתונים שלך ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() שגיא...
אני מציע לך חהכנס לנעוצים שלנו יש שם פוסט שנקרא "שגעון הss נגמר כאן ועכשיו" אם לא תקח לתשומת ליבך אתה מוזמן לא להגיב תודה ההנהלה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דעתכם על התוכנית החדשה | LoveToBe | אימונים | 17 | 06-07-09 07:06 |
מה דעתכם על התוכנית אימונים? | ששון | אימונים | 3 | 13-06-09 16:26 |
התוכנית אימונים החדשה שלי(למסה)-כנסו כולם בבקשה! | mrisraelbenchamo | אימונים | 0 | 13-05-09 08:07 |
התוכנית אימונים החדשה !! | mentos20 | אימונים | 8 | 07-01-09 13:18 |
מה דעתכם על התוכנית החדשה? | Naor Pinto | אימונים | 4 | 28-11-06 15:48 |