|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() AB
A חזה כתפיים אחורית חזה bench press 4 סטים 6-12 dumble press 3 סטים 6-12 bench incline/dicline 3 סטים 6-12 כתפיים press 3 סטים 6-12 הנפה לצדדים 6 חזרות הנפה לפנים 6 חזרות 3 סטים יד אחורית : Cable pushdown 4 סטים 6-12 b :גב יד קדמית רגליים גב: מתח/משיכה בפולי עליון (תלוי אם בזמן החיטוב אני יצליח לעשות עוד מתח בנוסף למה שאני עושה עכשיו אם אני לא יצליח אז אני ישאר עם הפולי עליון)4 סטים 6-12 t bar 3 סטים 6-12 חזרות מסור 3 סטים 6-12 חזרות יד קדמית: Bicep curl במוט ישר 4 סטים 6-12 חזרות רגליים:squat 4 סטים 6-12 חזרות calf raise 3 סטים 6-12 חזרות פשיטת ברכיים/ תרגיל להאמסטרינג במכונה 3 סטים 6-12 חזרות יש עצות? .. כל עצה תתקבל .. אירובי בימים שאני לא מתאמן.. ולפעמים מוסיף אירובי גם בימים שאני מתאמן בטן וגב תחתון כל יומיים 4 סטים גב תחתון 8 סטים בטן במידה והתכנית בסדר כמה פעמים בשבוע אתם ממליצים להתאמן 3או 4? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בטן וזוקפי גו תעשה פעם בשבוע, לא כל יומים
למה יש לך יותר סטים לחזה מאשר לרגליים? למה אין דדליפט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
10 סטים חזה 10 סטים גב 10 סטים רגליים בטן רק פעם בשבוע?.. ודדליפט כבר עברתי על זה בנושא של הss לצערי אני לא יכול לשלב תדדליפט עם העבודה בגלל ששמתי לב והבנתי שהעבודה מעמיסה לי על הגב התחתון ושאני עושה דדליפט אחרי זה אז נוצר כאב נוראי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מחשיב תאומים בתור רגליים אז תחשיב גם יד אחורית בחזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() טוב את זה לא ידעתי
אבל בקטנה אז במקום לעשות פשיטת ברך או תרגיל להאמסטרינג במכונה אני יעשה את שתיהם בנוסף לסקוואט לגבי תכנית חיטוב? כמו במאסה שלי הציע המדריך abc עבודה לכשל גם בחיטוב עובדים לכשל ? כי אחרי הכל זה לא תכנית כמו hst או ss שיש דפוס אימון קבוע של חזרות קבועות ומטרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממש מבואס שאין לי זמן גם לסיים תss לעשות חיטוב של חודש ולהתחיל hst נקווה שבזמן הצבא יהיה. אבל לגבי הכשל אתה יכול לענות לי ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() בחיטוב אתה צריך בערך שליש מהסטים שיש לך שם :\
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אם יש לך עבודה פיזית שמעמיסה על הגב התחתון זו יופי של סיבה למה כן לעשות דדליפט. תעשה פעם בשבוע תתחזק ותראה איך שומדבר לא מזיז לך בעבודה, מנסיון.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה פעמים בשבועעע לעשות את התכנית? 3 פעמים ראשון שלישי חמישי? או ארבע פעמים ראשון שני חמישי שישי ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גב בכיף =] | Tamir D | גלריות הגולשים | 81 | 13-01-10 14:32 |
יד קידמית ככה בכיף שלי:] | opaland | גלריות הגולשים | 23 | 04-06-09 12:58 |
מישהו ניסה פעם את התכנית של גיל לחיטוב? | rosilio | אימונים | 11 | 30-10-08 22:35 |
בציעה בכטף | גסrider | פציעות ספורט | 2 | 19-01-08 20:15 |
תמונות בכיף שלי | kage | גלריות הגולשים | 25 | 22-10-06 18:38 |