|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() להמשיך מסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() מאסה חזק, אתה עוד לא עברת את השלב שאתה נראה כמו מישו שמתאמן, בהצלחה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() קשה לי להגיד הייתי הולך על 12-13. בכל אופן תמשיך להתאמן חזק ולאכול טוב. קח בחשבון שמתי לעשות חיטוב זה עניין אינדיוידואלי אין ממש "נכון או לא נכון" כעקרון אם תעשה מאסה ארוכה ומלוכלכת אתה תעלה המון שריר אבל תראה כמו בלון ולא כל אחד מקבל ומסכים לזה.
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 12-13 רק בגלל שאין לך מאסת שריר רצינית, אם תוסיף על עצמך בשר מהר מאוד אתה תראה יותר חטוב (בהנחה וזה מה שמעסיק אותך)
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() א.אתה ניראה כמו בן אדם שבחיים שלו בכל חייו לא נגע במשקולת או חשב ללכת לחדר כושר.
ב.תתחיל להתאמן כי אין עליך כלום תגדל קצת...ואחרי תקופה ארוכה נחשוב על חיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() לא יודע מה אתם רוצים יש לו אחלה גב ם0
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תראו עשיתי תפריט חדש ככה יוצא שאני אוכל כ1000 קלוריות מעל התחזוקה היומית שלי הערכים של החלבון ושומן טובים
אני מתאמן בתוכנית abc חזק ויושן טוב. כל זה יביא לשינוי משמעותי במסה? ועכשיו אני שוקל 70 קג עד לאיזה משקל להגיע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() לנושא, יש לך גב נחמד, מעבר לזה כמו שכבר אמרו לך תאכל, תרים כבד, תעשה ss/5x5/hst או כל תוכנית בסגנון הזה(בשבילך הכי טוב ss נראה לי), ותראה איך אתה מתקדם מהר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() כי אין הרבה מסת שריר שיראו אותה ולפי רמת ההפרדות יהיה ניתן לקבוע כמה אחוז אבל הוא לא על אחוז גבוה.
בכל מקרה באמת גב במצב טוב. לגבי סקוואט ודדליפט - תירוצים תירוצים תירוצים. תראה על מה אני שם את המוט של הסקווט- ![]() כל מה שצריך בשביל דדליפט זה רצפה מוט ופלטות ובכל מכון כושר שקשור לכושר יש את הדברים האלה.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אופיר לעשות סקוואט ולשים את המוט על המקבילים אפשרי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() ברור. עשיתי ככה במכון הקודם שלי. רק עם כל האלתורים האלה צריך לגלות הרבה יותר אחריות לדוגמא לא להוריד את כל הפלטות מצד אחד כי המוט יפול. וגם בהוצאה והחזרה של המוט לשים לב טוב טוב שהמוט מעל המקבילים קרה לי מצב למזלי לא עם משקל גבוה שבלי לשים לב המוט היה מעל למקביל אחד והצד השני היה נמוך וירד מתח למקביל השני, למזלי התעשתתי מהר ותיקנתי.
גם צריך למצוא את האחיזה שנוחה, אני לדוגמא לא יכול להחזיר את המוט צר כמו בלואו בר כי המוטות האלה מפריעים אז אני מחזיק באחיזה הכי רחבה שיש (ידיים צמודות לחלק הקיצון של המוט).
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מסה אח שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יכול לקחת את הסקוואט מהחזה עליון ודדליםט יש קצת מקום אם מזיזים הכל. אבל המאמנים לא מרשים. וכל מסתכלים מיזה המשוגע הזה וגם אין לי ממי ללמוד את הטכניקה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() איזה 12? הוא יותר לכיוון 16-15
לא קשור עכשיו למסת שריר תדעו מה זה 12% לפני שאתם קופצים בהצהרות.
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא חושב שהוא גג יותר מ14%(וגם זה בהגזמה), למרות שלפי תמונה בעיין אי אפשר לתת השערה מדוייקת... פשוט זה לא נראה שיש לו מסת שריר גבוהה, יש לי חבר שהוא 1.80 על 60 קילו אתה מסתכל עליו וחושב שהוא איזה 14-15%, למרות שהוא בעצם 11%~ פשוט אין לו מסת שריר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הגזמתי אנשים פה מדברים מחוסר נסיון. לא מכיר את חבר שלך ולא יודע מה המקרה הספציפי שלו. יכול להיות שכן יכול להיות שלא. אבל זאת לא הנקודה. רואים מישהו שחיף אז ישר חושבים שבגלל זה הוא על % שומן נמוך. אתה יכול להיות שחיף אבל כן דווקא בגלל שהמסת שריר שלך נמוכה אתה על % שומן יותר גבוה אפילו בלי שזה נראה.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחוז שומן | altasaf | אימונים | 2 | 13-07-09 20:50 |
אחוז שומן | altasaf | גלריות הגולשים | 5 | 13-07-09 17:03 |
איך אפשר למדוד אחוזי שומן במדוייק במקרה של אחוז שומן גבוה? | rg12 | תזונה ותוספים | 8 | 29-05-08 07:58 |
פריסה ותמונת פרונט | Zoska | גלריות הגולשים | 26 | 19-04-08 23:41 |
אחוז שומן | mb512 | אימונים | 5 | 09-02-08 14:54 |