|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() דיר בלאק להרוס לי ת'פוסט! אני אאתר דרך האיי פי שלכם את הכתובת מגורים שלכם ואהרוג אתכם!!
אז ככה.... אני עובד בתכנית abcd לאחר שנתקעתי בab ואני לא מתקדם יותר במשקלי העבודה והאימון כבר גומר אותי א-חזה טרייספס ב-גב בייספס ג-רגליים ד-מנוחה ה-כתפיים אחיזה ו-מנוחה ש-מנוחה עכשיו ככה עד עכשיו רציתיח לחזור למשקלי העבודה שלי בתרגילים המורכבים ואני בקרוב מגיע למשקלי העבודה האחרונים שלי וחשבתי לעשות משהו כזה: שבוע אחד לבצע את התכנית בצורה רגילה-זאת אומרת לבצע את התרגילים על משקלי השיא שלי [בד"כ לנסות לשבור אותם] ושבוע אחרי להשתמש במשקלי השיא ששברתי ולהוסיף טכניקות: רסט פאוז,דרופ סט וחזרות שליליות [לא בכל תרגיל אלא כל תרגיל והטכניקה שאני מעדיף בישבילו] ככה ששבוע אחד אני שובר שיאים-שבוע אחריו משתמש בשיא ומוסיף טכניקות להגברת עומס חבר'ה רק מי שחושב שיכול לתרום לפוסט או ללמוד ממנו שיגיב מי שלא-שיצא אני מזהיר אתכם-הודעה שתסטה מהנושא תמחק משתמש שיחליט לנסות לזיין בשכל על תכניות נפח נמוך וכוח יושעה משתמש שיזלזל יושעה ליותר זמן
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|