|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אוקיי אז התחלתי לפני כמה שבועות חיטוב ושבוע אחרי שהתחלתי נפצעתי ואחרי שבוע וחצי בלי אימונים חזרתי היום והרגשתי שהפצע כמעט עבר אבל משקל העבודה שלי בבנץ' פרס ירד מ-100 קילו ל-5 חזרות ל-90 קילו שהצלחתי היום סט אחד של 6 חזרות ועוד סט אחד של 5 והשישי עם ספוטר. אז השאלה שלי אם כדאי לי להמשיך מפה חיטוב או שעדיף לעשות מסה קצרה כדי לחזור למשקל הקודם ומשם להמשיך חיטוב? מה דעתכם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך חיטוב ואל תעשה את האימון קשה מדי עד שאתה לא מרגיש כאבים בכלל,אתה כבר תחזור למשקל העבודה בקלות, תתיחס גם לעובדה שעצם זה שאתה אוכל פחות אתה לא אומר להיות מסוגל להרים את אותו משקל השיא שלך.
ירידה של 10 קילו ועוד אחרי פציעה זה כלום כמעט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אולי אם אני אעשה מסה תוך זמן קצר אני אחזיר את המשקל ואם אני אמשיך חיטוב אני ארד עוד. אני ממש לא רוצה לרדת מתחת ל-90...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ממממ לא לעשות חיטוב בשלב זה של חייך הספורטיביים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() צברתי 15 קילו של מסה ב-10 החודשים האחרונים ועברתי את ה-16 אחוז שומן (למרות שהתחלתי ב14-15 אז העליה הייתה דיי נקיה) אני לא מעוניין להמשיך את המסה בלי לרדת קודם ל-12...
נרשמתי לפורום בספטמבר 2008 עם הכינוי max70kg במטרה להגיע ל-70 קילו עד סוף ספטמבר חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אז תרד מתחת ל90 מה קרה, נפגע לך קצת האגו, אח"כ אתה תחזיר אותו ויותר..
כמו שנאמר בעבר זה לא המשקל שאתה מרים זה איך שאתה נראה.. אבל מה שבראש שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני מספיק שמן גם ככה. תודה אבל לא אני לא ממשיך מסה ל-90 קילו כי נשבר לי מהמסה אני צריך מנוחה מלטחון אוכל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() ציטוט:
הלוואי שאלה היו הבעיות שלי ![]() בכול אופן..בכל מאסה אתה תחזיר את משקלי העבודה שלך אז כבר עדיף לסיים את החיטוב כמו שצריך אם ירידה במשקלים ואחריי זה במאסה הבאה להחזיר את המשקל רק בקצת יותר זמן.. אבל תחשוב ותעשה מה בא לך, בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() לדעתי תעשה הפסקה קצת ואז תחזור
|
![]() |
![]() |
![]() |