|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הנה תוכנית שבניתי לעצמי שמתבססת על תוכנית FULL-BODY שמדריך בנה לי ולא כל כך הסתדרתי ואני חוזר לAB.
החלוקה תהיה: A - חזה,כתפיים ויד אחורית. B - רגליים,גב ויד קדמית. מתוך ה-4 אימונים שבועיים אני יעשה בטן רק ב2 מהם בסוף האימון. ונעבור לתוכנית: A: חזה: בנץ' פרס 10X2 פלייס עם דאמבלים בשיפוע חיובי 10X2 לחיצת חזה עם דאמבלים בשיפוע חיובי 10X2 ואני עדין מתלבט עם לעשות מקבילים או לא כתפיים: הנפה לצדדים עם דאמבלים בעמידה 10X2 לחיצת בישיבה עם דאמבלים(למי שלא הבין כל כך אזDumbbell Shoulder Press) גם 10X2 יד אחורית: לחיצה צרפתית 10X2 פשיטה בפולי (לאלה שלא הבינו אותי אז Triceps Pushdown) גם 10X2 B: רגליים: סקוואט - 10X2 פשיטת רגליים בישיבה 10X2 גב: פולי 10X2 מסור 10X2 מכשיר גב תחתון 10X2 עדין מתלבט עם לעשות גם דד - ליפט יד-קדמית: אחיזה צמודה עם מוט W בעמידה 10X2 והתרגיל הזה: ![]() ![]() וזהו! חוות דעת אנשים! מה לתקן ואם להוסיף או להוריד מספר חזרות. תגובות! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() כל מקום שרשום 2 תהפוך ל3.
בבנצ' פרס\סקוואט\פולי עליון תעשה 4 סטים. תוסיף ברגליים כפיפת ברכיים. (אין לך המסטרינג) תגוון בחזרות 6-15, אל תיקבע על 10. אם אתה עושה דדליפט, אל תעשה את המכשיר לגב תחתון, ותתחיל מדדליפט. בחזה מספיק לך 3 תרגילים (4 בנצ' ו3 של עוד 2 תרגילים), אז תחליט מה אתה משאיר, אין צורך ב4 לדעתי.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תן יותר כיוון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושלישי 3*12 אתה גם יכול לעשות פרמידה נגיד 4*15,12,10,8 איך שבא לך תשחק עם זה...
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
מלבד זה שהייתי עושה 4 סטים בגב למסור ולא לפולי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי החזה החלטתי לוותר על המקבילים.
ובמקום המכשיר גב תחתון אני יעשה דד ליפט. לגבי המספר חזרות נתתי פשוט כיוון. בכללי כרגע אני עובד עם שיטת הפירמידה. אני עדין צריך כיוון לגבי הסטים. אם להגדיל את מספר הסטים בתרגילים מסויימים או להשאיר ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פלייס עם דאמבלים בשיפוע חיובי 10x2 לחיצת חזה עם דאמבלים בשיפוע חיובי 10x2 ואני עדין מתלבט עם לעשות מקבילים או לא למה 2סטים לבנץ פרס? זה תרגיל שצריך קצת יותר אחי הייתי הולך על 3-4 ולמה 6סטים? ולמה כל החזרות שלך ה ב 10 תגוון קצת לא יזיק תעשה פרמידות משהו גיוון בחזרות אחי.. ז.א מי אתה במכון אני מת לראות אותך בטוח ראיתי אותך ואני לא יודע מי זה;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עובד עכשיו פירמידה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אתה לא חייב לעבוד פירמידה בהכל. פשוט שלא תיקבע על מספר חזרות קבוע, ואני רואה שהבנת את זה כבר.
בגב תתחיל עם דדליפט ותעשה 4 סטים.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|