|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() שלום לכולם
אני אמור לקבל זימון ליום סיירות ממש בקרוב , ואני רוצה להיכנס לכושר כמה שיותר חזק עד אז ! אני רוצה שתעזרו לי לשפר את הסיבולת שריר שלי , אני רוצה לעשות ריצות,שכיבות סמיכה ,מתח ובטן כמה שיותר . לפי מה שאני שמעתי בשביל לקבל מצטיין במבחן בר אור אני צריך לעשות : 80 בטן - אני יכול 80 שכיבות סמיכה - יכול 65 בערך... לרוץ 2000 בפחות מ- 7 דקות - יכול פחות מתשע...חחח אני לא משהו בריצות על זה אני אצטרך לעבוד הכי חזק מתח - לא יודע כמה צריך אבל אני מסוגל להגיע לעשרים חלקים נקיים ואיכותיים ![]() איך אני אמור לשלב אימוני סיבולת עם האימונים הרגילים ? האם זה אפשרי בכלל ? איך לשלב את הריצות ביום יום ? כמה פעמים בשבוע וכ"ו... האם לעשות את הבטן והשכיבות סמיכה לפני או אחרי הריצה ? או בכלל בזמנים אחרים ? חברה מצטער עם זה קצת חופר וכאלה..אבל זה חשוב לי ואני ממש ממש לא בקיא באיימוני סיבולת . תודה מטורפץ לעוזרים ! אם אתה צריכים קצת פרטים על התוכנית העכשוית שלי וכ"ו : 4 פעמים בשבוע ab בעיקר תרגילים חופשיים ( מתאמן בבית , יש לי ספות מולטיטריינר (רק לפולי ) יש לי מוטות להכל ומספיק פלטות ) .
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון המצב שלך מצויין... 100 בבר-אור זה 86 עליות בטן, 75 שכיבות סמיכה, ו-6:50 ב-2000.... קיצר לא בשמיים, אתה סה"כ צריך לעלות 10 שכיבות סמיכה, ולרוץ קצת 2000...
אך, ביום סיירות יש גם הרבה ספרינטים, שלפי הבנתי זה החלק שבו הכי הרבה פורשים... אז תשלב ריצת 2000 ואימוני ספרינטים. *בבר אור אין מתח. האם ניתן לשלב את זה עם אימוני מסה? וואלה, לא יודע, יכול להיות שזה גם אינדיבידואלי, יכול להיות שמספיק שתעשה 3 סטים של שכיבות סמיכה ואז נגיד 3 סטים של לחיצת חזה וזה לא יפריע. בכל מקרה המצב שלך טוב ואתה עובר את הבר-אור בכל מקרה, הציון שתוציא בו הוא לא כל-כך חשוב.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בטוח ? כי אני ממש רוצה לקבל מצטיין .
אני אנסה לשלב שלוש פעמים בשבוע ריצות ארוכות ( אני מניח כ- 5-7 קילומטר ) , ואנסה לשלב את השכיבות סמיכה באימון חזה הרגיל שלי - כסט אחרון אחרי שהשריר קצת מותס..עולל זה יעזור לפתח יותר סיבולת ...:o , בקשר לספרינטים בזה אני ממש טוב..ריצות למרחק קצר אני ממש אוהב ואני אנסה אולי עוד אימונים של ספרנטים בסוף הריצה הארוכה . ואם אין מתח אז סבבה..
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולכל היותר, הדבר נותן מדד למדריכים לראות כמה השקעת לפני היום סיירות.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי... טוב תודה לך בחור עזרתה הרבה
![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.runningtimes.com/rt/articles/?id=6036&c=36
תעשה כמה סטים של ספרינט 100 מטר לפני כל אימון... בשביל להשתפר בשכיבות סמיכה תעשה סולמות תמדוד כל יום ראשון את המקסימום שאתה יכול לעשות ואז יומיים כן יום לא ככה 50% 50% 70% 90%
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגידו מה אתם אומרים אולי לנסות להוסיף משקל על עצמי גם ?
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא צריך להתייחס יותר מדי לבר-אור, הוא העניין היותר שולי ביום הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי שמי שעושה 11 ב-2000 גם ככה לא יקבל כלום.... ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נכון, מחלקים את זה ביחס מסוים.
ותתפלא, אני מכיר כאלו שעשו 11:30 בריצת 2,000 ויצאו עם משהו ביד. בגלל זה אני אומר שלא צריך להתרגש יותר מדי מהבר-אור ושזה החלק הפחות המשמעותי בכל היום הזה, כי הוא נועד למיין אותך באופן שיוויוני ככה שכל אחד יוכל לבטא את עצמו במהלך היום הזה, ולא יותר מזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני במקומך הייתי בה עושה סופר סטים של מתח ושכיבות סמיכה/מקבילים
רץ 6-8 קילומטר ואז עושה כפיפות בטן זה יכול לשרת יופי את המטרות שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין צורך, אבל תמיד תעבוד ככה שהחזה שלך יגע ברצפה, בצבא לא דורשים כל כך נמוך, (קשה באימונים קל בקרב...)
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() איך זה 11 ק"מ ב48 דקות? שכיבות : בסביבות ה60 , בטן לא ניסיתי מקסימום אבל לא נראה לי בעיה להגיע ל65.
לגביי המתח, באמת הוא ירד. שאלתי את המורה אם יש מבחני מתח השנה והוא אמר שזה ירד בצבא. מוזר זה תרגיל די חשוב ומרכזי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא דורשים כל-כך נמוך, כי אם תיגע ברצפה זה לא יחשב, כי זה נחשב לנוח.
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה אמור לעשות Touch and Go עם הרצפה, ממש לא לנוח..
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שהבנתי, נגיעה ברצפה = פסילה של הירידה...
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|