![]() |
לקראת יום סיירות - צריך תוכנית חדשה
שלום לכולם
אני אמור לקבל זימון ליום סיירות ממש בקרוב , ואני רוצה להיכנס לכושר כמה שיותר חזק עד אז ! אני רוצה שתעזרו לי לשפר את הסיבולת שריר שלי , אני רוצה לעשות ריצות,שכיבות סמיכה ,מתח ובטן כמה שיותר . לפי מה שאני שמעתי בשביל לקבל מצטיין במבחן בר אור אני צריך לעשות : 80 בטן - אני יכול 80 שכיבות סמיכה - יכול 65 בערך... לרוץ 2000 בפחות מ- 7 דקות - יכול פחות מתשע...חחח אני לא משהו בריצות על זה אני אצטרך לעבוד הכי חזק מתח - לא יודע כמה צריך אבל אני מסוגל להגיע לעשרים חלקים נקיים ואיכותיים :) איך אני אמור לשלב אימוני סיבולת עם האימונים הרגילים ? האם זה אפשרי בכלל ? איך לשלב את הריצות ביום יום ? כמה פעמים בשבוע וכ"ו... האם לעשות את הבטן והשכיבות סמיכה לפני או אחרי הריצה ? או בכלל בזמנים אחרים ? חברה מצטער עם זה קצת חופר וכאלה..אבל זה חשוב לי ואני ממש ממש לא בקיא באיימוני סיבולת . תודה מטורפץ לעוזרים ! אם אתה צריכים קצת פרטים על התוכנית העכשוית שלי וכ"ו : 4 פעמים בשבוע ab בעיקר תרגילים חופשיים ( מתאמן בבית , יש לי ספות מולטיטריינר (רק לפולי ) יש לי מוטות להכל ומספיק פלטות ) . |
דבר ראשון המצב שלך מצויין... 100 בבר-אור זה 86 עליות בטן, 75 שכיבות סמיכה, ו-6:50 ב-2000.... קיצר לא בשמיים, אתה סה"כ צריך לעלות 10 שכיבות סמיכה, ולרוץ קצת 2000...
אך, ביום סיירות יש גם הרבה ספרינטים, שלפי הבנתי זה החלק שבו הכי הרבה פורשים... אז תשלב ריצת 2000 ואימוני ספרינטים. *בבר אור אין מתח. האם ניתן לשלב את זה עם אימוני מסה? וואלה, לא יודע, יכול להיות שזה גם אינדיבידואלי, יכול להיות שמספיק שתעשה 3 סטים של שכיבות סמיכה ואז נגיד 3 סטים של לחיצת חזה וזה לא יפריע. בכל מקרה המצב שלך טוב ואתה עובר את הבר-אור בכל מקרה, הציון שתוציא בו הוא לא כל-כך חשוב. |
בטוח ? כי אני ממש רוצה לקבל מצטיין .
אני אנסה לשלב שלוש פעמים בשבוע ריצות ארוכות ( אני מניח כ- 5-7 קילומטר ) , ואנסה לשלב את השכיבות סמיכה באימון חזה הרגיל שלי - כסט אחרון אחרי שהשריר קצת מותס..עולל זה יעזור לפתח יותר סיבולת ...:o , בקשר לספרינטים בזה אני ממש טוב..ריצות למרחק קצר אני ממש אוהב ואני אנסה אולי עוד אימונים של ספרנטים בסוף הריצה הארוכה . ואם אין מתח אז סבבה.. |
ציטוט:
ולכל היותר, הדבר נותן מדד למדריכים לראות כמה השקעת לפני היום סיירות. |
הבנתי... טוב תודה לך בחור עזרתה הרבה ;)
|
http://www.runningtimes.com/rt/articles/?id=6036&c=36
תעשה כמה סטים של ספרינט 100 מטר לפני כל אימון... בשביל להשתפר בשכיבות סמיכה תעשה סולמות תמדוד כל יום ראשון את המקסימום שאתה יכול לעשות ואז יומיים כן יום לא ככה 50% 50% 70% 90% |
ציטוט:
תגידו מה אתם אומרים אולי לנסות להוסיף משקל על עצמי גם ? |
ציטוט:
לא צריך להתייחס יותר מדי לבר-אור, הוא העניין היותר שולי ביום הזה. |
ציטוט:
נראה לי שמי שעושה 11 ב-2000 גם ככה לא יקבל כלום....:) |
נכון, מחלקים את זה ביחס מסוים.
ותתפלא, אני מכיר כאלו שעשו 11:30 בריצת 2,000 ויצאו עם משהו ביד. בגלל זה אני אומר שלא צריך להתרגש יותר מדי מהבר-אור ושזה החלק הפחות המשמעותי בכל היום הזה, כי הוא נועד למיין אותך באופן שיוויוני ככה שכל אחד יוכל לבטא את עצמו במהלך היום הזה, ולא יותר מזה. |
אני במקומך הייתי בה עושה סופר סטים של מתח ושכיבות סמיכה/מקבילים
רץ 6-8 קילומטר ואז עושה כפיפות בטן זה יכול לשרת יופי את המטרות שלך |
ציטוט:
אין צורך, אבל תמיד תעבוד ככה שהחזה שלך יגע ברצפה, בצבא לא דורשים כל כך נמוך, (קשה באימונים קל בקרב...) |
איך זה 11 ק"מ ב48 דקות? שכיבות : בסביבות ה60 , בטן לא ניסיתי מקסימום אבל לא נראה לי בעיה להגיע ל65.
לגביי המתח, באמת הוא ירד. שאלתי את המורה אם יש מבחני מתח השנה והוא אמר שזה ירד בצבא. מוזר זה תרגיל די חשוב ומרכזי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ