|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אני מדבר על עבודה על חזה.
אני רואה אצלי בחדר כושר שרוב האנשים מחזיקים את המוט קצת יותר מרוחב הכתפיים, האחיזה שלי היא יותר רחבה באיזה 10 סנטימטר לכל צד בערך..אם אתם יודעים על מה אני מדבר אז יש על המוט האולימפי שתי פסים כאלה שעליהם אני שם את הזרתות (רבים של זרת :p). האם כדאי לאחוז יותר צר? האם זה טוב ככה(איך שאני עובד)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה טוב ככה.
אחיזה צרה יותר עובדת יותר על יד אחורית וכתפיים. לשים זרתות על הפסים זה מעולה.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה, תודה אחי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ככל שהאחיזה צרה יותר כך היד האחורית הכתף והסיבים הפנימיים של החזה עובדים
וככל שהאחיזה רחבה יותר כך העומס עובר אל החזה ואל הסיבים החיצוניים ופחות על היד האחורית והכתף |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אחיזה כשהאגודלים בערך 5 ס"מ מעבר לכתפיים לצדדים לדעתי אידיאלית.
זה תלוי בעוד גורמים אבל אתה רוצה לעבוד על כל השרירים שפועלים בלחיצת חזה באופן שווה כדי לקבל יותר "אימון" לזמן של הסט. אם אתה מאלה שעובדים שריר אחד כל יופ תזרוק את המוט ותעשה בדאמבלים עדיף לדגש על החזה כשהלחיצה במוט תהייה רק תוספת לגיוון.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא אני לא עובד שריר ביום..אני עושה ab
וחוץ מלחיצת חזה במוט אני עושה בשיפוע חיובי עם דאמבלים ופלייס בשכיבה עם דאמבלים.. |
![]() |
![]() |