|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, בן 19.5, 72 ק"ג
אני מתאמן כבר כחודשיים בתכנית fbw בצבא שכוללת: סקווטים עם תיק גב מלא בספרים,מתח,שכיבות שמיכה,כפיפות בטן ומדי פעם יש לי משקולות אז אני מאלתר משהו. קניתי לא מזמן סט משקולות של 20 ק"ג (שתי משקולות יד, 10 ק"ג לכל צד) ואני רוצה להתחיל לשלב אותם באימון כדי לגדול במסה (אני גם משתמש בגיינר כשבועיים) ורציתי לדעת איזה תרגילים אני יכול להכניס בעזרת משקולות חופשיים, בראש ובראשונה לגב ולחזה (על מנת שאוכל לעשות שני תרגילים לכל אחד מהם ולא רק אחד כמו היום), ובנוסף לכתפיים רגליים וכו'. אני נלחץ מכך שאולי בגלל שאני לא משתמש במשקולות, הגיינר גורם לי לסתם השמנה ולא לבנייה של שרירים. תודה רבה לעוזרים.. נ.ב, האם לדעתכם יש מקום לעבור לתכנית ab והאם זה אפשרי בכלל לעשות זאת ללא חד"כ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אהלן אריאל
קודם כל, ברגע שהשריר מקבל גירוי לא משנה לו אם זה משקולת מוט ברזל או עץ. ככה שמזה אין לך מה לדאוג, הוא יגדל ברגע שיחשף לגירוי מכל סוג.(כמובן שהגירוי צריך להיות עצים) דבר שני, המשקל הזה לא יספיק, אבל בכל זאת אעשה לך רשימה של תרגילים, בלי לינק כי אני בפלאפון ולא במחשב, תריץ חיפוש ביוטיוב לגבי איך זה נראה. חזה: Dumbell bench press Dumbell fly גב: Dumbell rows כתפיים: Dumbell shoulder press Leteral raise Front raise יד קדמית: Dumbell biceps curls Hammers (גם האמות יעבדו חזק בהאמרס) יד אחורית Kickback Dumbell french press Overhead elbow extension את האחרון יש ביד אחת ובשתי ידיים) רגליים Dumbell squat Dumbell lunges http://www.exrx.net/Lists/Directory.html מימין יש לך שמות של שרירים, בפנים יש רשימה של תרגילים, כל התרגילים תחת הכותרת ״דאמבל״ זה תרגילים של משקולות יד בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כל פעם אני שמח לקרוא את התגובות שלך ולקבל את העזרה שלך.
אני יכול עדיין להחליף את הסט לסט יותר רציני של 50 ק"ג ולקבל גם מוט ארוך מתברג. לדעתך יש בזה צורך? והאם עם המוט הארוך אני אוכל לעשות סקווטים חופשיים (לא יכול להזיק בלי הכלוב הזה מסביב)? והdumbell squat שהזכרת מקודם, האם הוא אפקטיבי כמו סקוואט רגיל עם תיג על הגב או מוט? תודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בנוסף שכחתי לשאול,
אני רואה כאן כמעט בכל התרגילים ששלחת בסרטונים ביוטיוב עושים אותם עם ספסל מיוחד כזה, מה אני עושה עם אין לי ספסל כזה יש אופציה לעשות את אותם תרגילים בכל זאת ללא ספסל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() תלוי איזה תרגיל, חלק הרצפה תיהיה תחליף מספיק טוב חלק לא...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ומה לגבי הסט הרציני יש צורך לדעתך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() סט רציני? תסביר כי לא הבנתי
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הסט של החמישים קילו עם המוט הארוך המתברג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() עדיף מוט עם 50 קילו מאשר דמבלים של 10.
אם בא לך לעשות סקוואט קח בחשבון שזה לא הכי בטיחותי, ולא תגיע למשקלים גבוהים כל עוד אתה מביא את המוט לעצמך לגב, אבל זה בהחלט יותר משקל מתיק. מצד שני אם זה במקום הדמבלים, אתה מאבד אופציות וחבל, למה זה או זה או זה? אי אפשר לשמור את המשקולות בנוסף למוט?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שאפשר זה כולל גם מוט ארוך וגם שתי משקולות יד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ולמה הסקווט לא בטיחותי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() כשאתה מביא את המוח לעצמך לגב וגם מוריד, זה לא בטיחותי
עדיף שיהיה כלוב בגובה השכמות שתוכל להוריד את המוט בצורה נוחה יוצר.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך עצות בנוגע לאימון מומלץ וכלוב למשקולות | yonik88 | פיתוח גוף-כללי | 1 | 13-10-11 21:45 |
משקולות יד לאימון ביתי | omer1789 | אימונים | 1 | 03-05-09 21:21 |
מחפש תרגילים לאימון עם משקולות ותצלומים | רונן לוי | אימונים | 1 | 26-11-07 17:19 |
שאלה בקשר לאימון עם משקולות מעל הטווח של הכתפיים/ראש | xpl1 | אימונים | 8 | 24-05-07 19:27 |
הכנסת קלוריות | eminemfan | תזונה ותוספים | 12 | 29-12-06 00:58 |