|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חזה
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד משקולות פרפר כתף בישיבה לחיצת כתפיים כנגד משקוליות בעמידה חתירה ישרה באמצעות מוט יד אחורית בעמידה פשיטת מרפקים באמצעות פולי עליון - (בתרגיל הזה עם מוט ישר אני מרים 56 קילו 6 חזרות ובחבל אני מרים 28~32 קילו מה כדאי לעשות?) בישיבה פשיטת מרפק כנגד משקולת יד תרגילים לאימון b: גב פולי עליון מקדימה (אני מתאמן על מתח אם אני יצליח עד סוף החיטוב לעשות הרבה מתי אני יחליף את התרגיל הזה במתח). חתירה כנגד משקולות יד פול אובר יד קדמית בישיבה כפיפת מרפק כנגד משקוליות בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט רגליים לג פרס תאומים בסמית' כל התרגיל זה 3 סטים בין 10 ל 12 חזרות.. מה אתם אומר על התוכנית הזאת יש מה לשפר משו? כל חוות דעת תתקבל בשמחה רק ביקורות בונות בבקשה..(: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דאבל בטעות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חזה
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד משקולות פרפר כתף בישיבה לחיצת כתפיים כנגד משקוליות בעמידה חתירה ישרה באמצעות מוט יד אחורית בעמידה פשיטת מרפקים באמצעות פולי עליון - (בתרגיל הזה עם מוט ישר אני מרים 56 קילו 6 חזרות ובחבל אני מרים 28~32 קילו מה כדאי לעשות?) בישיבה פשיטת מרפק כנגד משקולת יד תרגילים לאימון b: גב פולי עליון מקדימה (אני מתאמן על מתח אם אני יצליח עד סוף החיטוב לעשות הרבה מתי אני יחליף את התרגיל הזה במתח). חתירה כנגד משקולות יד (או שעדיף כנגד מכונה?) פול אובר יד קדמית בישיבה כפיפת מרפק כנגד משקוליות בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט רגליים לג פרס כפיפת ברך כנגד מכונה תאומים בסמית' כל התרגיל זה 3 סטים בין 10 ל 12 חזרות.. מה אתם אומר על התוכנית הזאת יש מה לשפר משו? כל חוות דעת תתקבל בשמחה רק ביקורות בונות בבקשה..(: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מחקו ת'אשכול הזה בבקשה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון אתה יכול לעיין במאמרים על hst יש אינספור מאמרים ברשת,בעיקרון מה שצועק לי מהתכנית שלך שאין בכלל תרגילים מורכבים,איפה סקאווט?...דדליפט?...מה זה חתירה ישרה באמצעות מוט?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך חוות דעת על תוכנית ab חדשה | Nemesis-X | אימונים | 2 | 25-12-11 15:53 |
צריך חוות דעת על תוכנית האימונים שלי | Arkadi.Kr | אימונים | 10 | 29-10-11 02:05 |
צריך חוות דעת על תוכנית. | highrizer | אימונים | 7 | 18-07-10 01:11 |
תוכנית abc צריך חוות דעת | masterpeaice | אימונים | 14 | 14-03-09 15:05 |
תוכנית abc שלי, צריך חוות דעת | shenkar7 | אימונים | 6 | 22-02-09 14:27 |