|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אחרי שבאשכול הקודם שלי אמרו לי לעבור ל abc אז הכנתי תוכנית שמתאימה ל abc
הייתי רוצה שתתנו חוות דעת הצעות לשיפור וכדומה זה יעזור מאד! A חזה+יד אחורית חזה- בנץ' פרס 10 8 6 6 לחיצת חזה בשכיבה עם משקולות יד 3x8 פרפר משקולות יד 3x8 כבל קרוס 3x8 יד אחורית- לחיצה צרפתית 3x8 לחיצת חזה בשכיבה עם מוט אולימפי באחיזה צרה 3x8 b גב+יד קדמית גב- פולי עליון באחיזה רחבה/מתח 3x6 חתירה עם משקולות יד 3x8 פולאובר בשכיבה עם מוט 3x8 יד קדמית- כפיפת מרפקים עם מוט אולימפי 3x8 פטישים- 3x8 c רגליים+ כתפיים רגליים- סקוואט 5x5 פשיטת ברכיים 3x8 מכרעיים משקולות יד 3x8 כתפיים- ארנולד פרס 3x8 מילטרי פרס 3x8 אז זהו זאת התוכנית אשמח לקבל חוות דעת (5 פעמים בשבוע ABCXAB וכן הלאה) ואם למישהו יש הצעות להחליף תרגילים מסוימים אשמח לשמוע ![]() אני אתחיל abc מיום ראשון אז אשמח לקבל תשובות מהר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אפשר עזרה??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() כמה פעמים אתה מתכוון לעשות אותה בשבוע
סקוואט 5x5 במשקל נורמלי ישרוף אותך מהר לגב תוריד את הפול אובר ותוסיף דדליפט, תעשה תמיד מתח אם צריך תוסיף משקל, הרבה יותר עדיף מפולי, תעשה את זה ככה שאימון A זה רגליים, אימון B זה חזה, אימון C זה גב שיהיה לך רווח בין הסקוואט לדדליפט
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מת לעשות דדליפט אחשלי! אבל אף אחד מהמאמנים הליצנים שלי לא מוכן ללמד אותי! אתה לא מבין איזה זין זה...
והתכוונתי לעשות אותה 5 פעמים בשבוע זה סבבה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() Ss + חלב
בהצלחה
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() לצערי אני לא יכול לעשות ss בגלל המכון המטומטם שלי ושאני אסיים תמנוי שלי אני אצטרך להתגייס =[
אני צריך להוציא את הכי טוב ממה שנתון לי אבל תגידו בתכלס התוכנית יחסית בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() התוכנית בסדר? עזרה מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |