|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום... אני חדש פה בפורום ורציתי בתור התחלה להעלות תמונות השוואה בכדי לקבל אולי כמה טיפים שיעזרו לי בהמשך.
הנה נתוני השחיפיים נכון לעכשיו, לתמונה השנייה גובה 183 משקל 61 אחוז שומן נמוך.. מי שרוצה יכול לומר לי לפי דעתו אבל זה פחות מעניין אותי השינוי הוא של ארבעה חודשים, עליה של 6 קילו BEFORE: ![]() Uploaded with ImageShack.us AFTER: ![]() Uploaded with ImageShack.us ערב טוב שיהיה לכם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() ואי אחי כל הכבוד. יש עוד עבודה כמובן אבל באמת עשיתה שינוי משמעותי ביותר! כל הכבוד תמשיך לתת בראש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() food.
put your menu on the nutrition forum to get some tips.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש שיופר אני לא יגיד שלא, אבל יש עוד כל כך הרבה עבודה שאני מאחל לך רק בהצלחה
6 קילו ב4 חודשים, אפשר הרבה יותר במיוחד לנתונים שלך רוצה טיפ קבל טיפ, קח את כל מה שאתה אוכל במשך היום ותכפיל אתה זה אתה ממש רזה, לדעתי מהרגע שאתה מתעורר כל שעה תכניס משהו לפה (אוכל כן) ושיהיה לך שלוש ארוחות גדולות תוכל כל כך הרבה שאמא שלך תרצה לזרוק אותך מהבית כי אתה מרוקן לה את המקרר מעבר לזה תתאמן חזק ותקפיד לישון 8 שעות בלילה אתה צעיר אז זה חשוב שוב בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() Ho my eye
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל הרבה הרבה ילד תאכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה התקדמות..תן עוד פוש אתה בדרך נכונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התגובות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בארבעה חודשים היית צריך לעלות מינימום 8 קילו במצבך. תתחיל לאכול עוד. בעיקרון רואים שיש שינוי אבל אתה עדיין מאוד רזה, אז תקפיד לטחון ולהתחזק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי יפה לא מספיק בשביל 4 חודש
תמשיך לאכול ולהתאמן כאילו אין מחר :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יודע.. קשה לי לאכול זאת הבעיה שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אז יש המון תוספים שיוכלו לעזור לך אחי
אולי תנסה לפרק לך את זה לארוחות קטנות אפילו 8-9 ארוחות ותאכל כל שעתים מנת קרב קטנה כזאת חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() אחלה שינוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Back Double Biceps - 95KG - אמצע מאסה | Samsung | גלריות הגולשים | 4 | 12-08-10 16:30 |
Back Double Biceps, תגידו איך | BlueNinja | גלריות הגולשים | 30 | 10-11-08 18:55 |
Double Knockout | kapulsky | פיתוח גוף-כללי | 2 | 28-05-08 21:02 |
back double biceps | Samsung | גלריות הגולשים | 13 | 23-11-07 02:01 |