|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי לעבוד עם שיטה זאת .. זה מפתח סיבולת אבל עבודה איטית לפי דעתי .... אתה לא מזרים דם לשרירים ..וגם אתה יכול ליפצע ... אישית אני לא ממליץ אליה .. כי ניסיתי אותהה ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני ניסיתי אותה... ממש לא נהנתי מהאימון עצמו וגם התוצאות לא היו טובות ואפילו ירדתי טיפטיפ וטיפטיפון...
קיצור לא משו... מה שכן אני ממליץ בחום על השיטה הזאת.. http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=4589&page=2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן, גם אני ניסתי אותה,ת'אמת שהאיטיות בתנועה שגיעה אותי ומיד עזבתי את התוכנית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שיטה גרועה לא עזרה לי בכלום לא מאסה לא כוח רק סבל באימון ....אני כבר שנה עם ab עם גיוון בכל טווחי החזרות בחלוקה שהשרירים לא מתנגשים ואין על התוכנית הזאת....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() בעיקרון הקטע של החזרות האקצנטריות זה הדבר היחדי שטוב שם וגם את זה לא צריך לעשות בכזאת הגזמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאמין שחזרה שלילית צריכה להיות איטית פי 2 מהחזרה החיובית.. ואת החזרות החיוביות צריך לעשות במהירות גבוהה יחסית, וברגע שנמצאים בנקדוה שעוברים לחזרה שלילית, לחכות שנייה ואז לרדת.