|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם.
הייתי עושה ss במשך חודשיים, ואז קרה משהו ואני לא יכול לעשות סקוואט לתקופה לא ידועה, רוב הסיכויים מספר חודשים (אני לא ירחיב על זה, נא לא לשאול מה הסיבה שאני לא יכול לעשות סקוואט). מרוב ביאוס שהייתי באמצע ss ופתאום לא יכולתי להמשיך, הפסקתי להתאמן למשך 3 שבועות (וגם לא שמרתי על תזונה בזמן הזה), ירדתי 3 קילו של שריר, והחלטתי שאם אני ימשיך ככה אני יאבד את כל מה שעבדתי עליו. בגלל זה החלטתי שאני יעשה חיטוב למשך חודשיים - שלוש, יוריד קצת אחוזי שומן, ואז יחזור למסה ss עד 80 קילו. אז לעניין, אני גובה 163 ושוקל 62 (אחרי שירדתי 3 קילו שריר בתקופת ההפסקה). כמה קלוריות, חלבון, פחמימה ושומן כדאי לי לצרוך בתקופת החיטוב? והאם יש איפשהו (כאן או באתר) תוכנית אימונים שאתם ממליצים לי לחיטוב? (בלי סקוואט). אגב, אני יודע שאין לי מה לחשוב על חיטוב כשאני שוקל כמו הגובה שלי, אבל אם אני לא יכול לעשות סקוואט ו ss - אני לא עושה מסה, אז אני ינצל את המספר חודשים שאני לא יכול לעשות סקוואט כדי להוריד קצת אחוזי שומן ולחזור למסה אם פחות שומן. תודה.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא צריך חיטוב
במצב שלך אתה תאבד יותר שריר משומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שאין לי מה לעשות חיטוב, אבל אני לא יכול לעשות סקוואט שזה אומר לא יכול לעשות ss, אז מה אני אמור לעשות? פיצולים?... כנראה שאני יאלץ לעשות פיצולים, ואם כבר פיצולים אז נעשה חיטוב ונוריד קצת אחוז שומן כדי שכאשר אני יוכל לחזור למסה, אני יחזור אם קצת פחות אחוז שומן.
כרגע אני על 18 - 20 אחוז.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף שתפצל מאשר שתעשה משהו שלא יועיל אלא רק יהרוס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוזר להתאמן אחי חצי שנה הפסקה | asi200022 | אימונים | 19 | 14-03-10 09:01 |
חוזר להתאמן..^^ | WhitenBlack | אימונים | 3 | 28-01-09 16:04 |
סוף סוף חוזר להתאמן !!! :) | Mad_dog | פיתוח גוף-כללי | 6 | 08-10-08 15:41 |
חוזר להתאמן | alons | פיתוח גוף-כללי | 1 | 23-09-07 00:48 |
אני חוזר להתאמן אחרי הפסקה של חצי שנה :) | Psychopath | פיתוח גוף-כללי | 8 | 20-08-07 20:15 |