|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לאכול כל היום
חדר כושר: ביתי
|
![]() אז ככה,אני כבר יותר מחודש לא יכול להתאמן
יש לי כאב בעצם של האמה כשמופעל שם לחץ,אם אני מרים משהו כבד וכו'. הייתי אצל הרופא והראתי לו צילומים והוא אמר שלא רואים כלום,הוא גם אמר שיכול להיות שיש סדק אבל לא רואים אותו בצילום,בקיצור עכשיו אני לא יכול להתאמן עד שזה יחלוף זה ממש מגביל ומשגע אותי.הוא אמר לי ללכת לפיזיותראפיסט והוא אמר שבשום מצב לא להתאמןעד שיעבור. למישהו הייתה התופעה הזאת?מה דעתכם?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה עד כדי כך נורא שאתה לא יכול להתאמן? בדרך כלל זה קורה כשהאמה לא הולכת אצלך בקו ישר עם כף היד תוך כדי התרגיל. תשאל מאמן מקסימום...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לחזק ת'אמה שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לאכול כל היום
חדר כושר: ביתי
|
![]() לא עידן זה לא קשור לטכניקה גם אם אני אעשה מקבילים או סתם תנועה שמפעילה לחץ על העצם אני ארגיש את זה.
וזה לא כאב שהוא בלתי נסבל אני יכול להתאמן אבל אם זה יחמיר זה יכול להתפתח למשהו יותר רציני... וnothing but peanut לא חושב שזה קשור לאמה עצמה זה משהו בעצם. כרגע אני רק חובש תאזור ואני משתדל לאכול כמה שיותר סידן בתקווה שיעבור כבר.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לי פעם היה כאב מ curls, ואז התחלתי דדליפט, אימוני אמה פעם ב. ואין את זה יותר. אני ממליץ לך לנסות את זה+ תאכל סידן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
אם ביקש לחדול האימונים- יש להניח שהוא יודע למה הוא מבקש. נסה טיפול תומך (ע"ע מאמר שלי באתר). רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם באימוני מסה היקף העצם הזאת יכולה לגדול? | HighDeath | פיתוח גוף-כללי | 15 | 12-04-09 16:07 |
כואבת העצם ונרדמת היד בסקוואט ,גם לכם זה קורה ? | fedor | אימונים | 3 | 02-08-08 19:45 |
תפוח אדמה מבושל,מתפוח אדמה לא מבושל? יש הבדל? | Arnav_Kipod | תזונה ותוספים | 4 | 31-05-08 20:52 |
היד גדלה!!!:) | ברי צקלה | גלריות הגולשים | 29 | 07-11-06 22:57 |
שיפור מסת העצם | paruz | אימונים | 10 | 09-10-06 20:11 |