|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
בגלל שזה פוסט ראשון שלי אני יוסיף כמה מילים - עוד שבוע אני יעלה פוסט מסודר עם תמונות... בקיצור אני חייל בן 21 *בחודש ינואר התחלתי דיאטה (שקלתי 94קילו עם המון % שומן) - נטו שמן חח *בחודש מרץ הגעתי לישראל בודי לפגישות יעוץ במשקל 84ק"ג עם 25% *בעזרתם בסוף אוגוסט: משקל 65קילו על 9.6% *כרגע אני במאסה נקיה 69קילו 10% בערך - ימדד שבוע הבא בפגישה - במטרה להעלות לפחות עוד 10קילו לפני חיטוב.. בקיצור חזרה לנושא: בתחילת נובמבר אני מתכוון להתחיל חודש שימוש באמפד-נוס (סיימתי לפני שבועיים, 5וחצי שבועות עם קריאטין מונוהיידרט טהור שיטת העמסה ועבד די יפה, היום אחרי שבועיים מההספקה וירידה של המים נשארתי עם 3וחצי קילו אקסטרה וכמעט מינימום %שומן עליה) בקיצור עד היום פגשתי בשלוש שיטות, 1. לשתות 2כפות מדידה 30-45דק' לפני האימון 2. לשתות 1 30-45דק' לפני ואחת במהלך האימון 3. לשתות 1 30-45דק' לפני אחת ישר אחרי במקביל לשייק מה אתם אומרים הדרך היעילה ביותר לצרוך את התוסף הזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() היי איש
שלב מנת הגשה אחת (2 סקופים) כ 30 דקות לפני האימון. ניתן גם לעשות כך,לשתות חצי ואת החצי השני לצרוך במהלך האימון.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מאיזה סיבה את האמפד לא צורכים סקוף לפני אימון וסקוף אחרי כמו קריאטין רגיל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() ה amped nos הוא מוצר pre workout,זאת אומרת לפני אימון.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך לצרוך amped nos | abueljihad | תזונה ותוספים | 3 | 09-07-10 19:52 |
כיצד לצרוך? serious mass | nil3000 | תזונה ותוספים | 1 | 18-06-10 21:42 |
אשמח לקבל המלצה כיצד מומלץ לצרוך אפטר מקס? | amy696 | תזונה ותוספים | 3 | 27-08-09 18:02 |
amped | jacki | תזונה ותוספים | 3 | 28-07-09 19:53 |