|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
אני חדש בעסק,מעוניין לפתח גוף ולרדת מתדמית "השחיף". בניתי לעצמי תוכנית תזונה לעלייה במסה,פרסמתי אותה באתר*****אסור לפרסם אתרים מתחרים ועוד בצורה כזאת בוטה!!!!!****** אבל בגלל בעיה בהתחברות שהייתה שם אז פתחתי משתמש כאן. קבלתי תגובות טובות על התפריט ונתנו לי אוקיי ואמרו לי רק לבנות לעצמי תוכנית אימונים,אמליצו על SS. עכשיו כמו שאמרתי אני לא מבין מכלום!! נתנו לי קישור וממש התבלבלתי ולא הבנתי איך אני בונה לעצמי תוכנית אימונים. אשמח אם תעזור לי,או אפילו תבנו לי בעצמכם מאוד יעזור!! קצת פרטים עליי: גובה: 1.83 משקל:66.5 גיל:17 תודה רבה לכולם!!! ומקווה להישתלב פה יפה ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 03-07-10 בשעה 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין מה לבנות לך כי התוכנית כבר בנויה מעצמה. המאמר מסביר הכל ואם לא הבנת משהו מהמאמר אז תגיד לנו מה לא הבנת ואנחנו נסביר לך. אנחנו לא יכולים להסביר את המאמר כולו מילה במילה, לכן חשוב שנבין מה לא הבנת. אבל קודם כל חשוב שתדע לבצע את התרגילים של התוכנית הזאת עם טכניקה מושלמת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() זהו שאני לא כ"כ זוכר מה היה שם. ואני לא יכל להיסתכל כי יש בעיה בהתחברות. אם אתה יכל להביא לי קישור זה יהיה מעולה ואני כבר אגיד לך מה לא הבנתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה :
http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=82&Page=1 אתה יכול להתחיל לקורא מאיפה שרשום "התוכנית עצמה" אבל כדאי לקרוא גם תהקדמה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() לא הבנתי כלום! אוף איזה מעצבן זה! מה אני עושה פסיכומטירי?! כולה תרגילים למה זה צריך להיות כזה קשה?!
תראה לא הבנתי מה זה התרגילים האלה "סקוואט" "בנץ' פרס" והשאר.. לא הבנתי כמה פעמים בשבוע אני צריך לעשות לא הבנתי איך מה מו! אם תוכל רק להגיד לי באיזה ימים כמה סטים מה אלה התרגילים האלה . זה מאוד יעזור לי בבקשהה אני לא מבין בזה כלום : ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() בגלל שחסר לך ידע בסיסי בתרגילים ..
בתכלס תחפש ביוטוב סרטוני הדרכה לתרגילים האלה ותשאל בנאדם שמבין(מאמן לדוגמה) שיסביר לך איך עושים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה לעשות ss אז הצעד הראשון הוא להירשם לחדר כושר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() כרגע אני לא יכל להירשם לחדר כושר.
ועל בטוח שאני יכל לפתח את הגוף שלי גם בבית. יש לי תוכנית תזונה רק חסרה לי תוכנית אימונים . בבקשה תעזרו לי!!!!! אני לא יכל ללכת עכשיו לחדר כושר בגלל עבודה ובגלל שאין לי כרגע תקציב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() ואם לא ss מה אתם ממליצים לעשות לעלייה במסה? שאני יכל לעשות בבבית
סליחה על הדאבל |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא את זה :
http://israelbody.org/index.asp?cate...chparam=תוכנית אימונים ביתית אם לא תבין משהו תשאל ספציפית על מה שלא הבנת. בהצלחה ולילה טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה ייתן לך בהתחלה עלייה במאסת השריר במידה ותאכל טוב (אני מקווה שאתה מבין מה זה לאכול טוב) אבל אחרי כמה זמן זה ייעצר. בשביל שהשריר ייגדל צריך להעלות את המשקלים שאיתם עובדים (צריך לעלות את העומס על השריר והעלאת המשקלים זו הדרך המומלצת). בשיטת האימון הביתי זה קשה להעלות את משקלי העבודה וצריכים להיות יצירתיים בשביל זה, אלא אם כן יש לך חדר כושר ביתי. אני מתכוון לכלוב, מוט בזרל, וצלחות של משקל שמתלבשות עליו ולא על מכשירי ערוץ הקניות (כגון מולטיטרינר, מכשירי בטן למיניהם וחגורות שעושות לך שרירים בזמן שאתה קורא ספר).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() ^וואו נשמע חלום! תראה,יש מצב אני ארשם לחדר כושר אבל רק עוד חודשיים וגם לא בטוח אבל יש מצב שעוד חודשיים. אני כבר התחלתי עם התפריט תזונה למסה , ולא בא לי להפסיק. אתה יכל לתת לי תרגילים שאני יכל לעשות בבית בחודשים האלה שאני לא סתם אשמין ? משהו למסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך משקולות לפחות בבית...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מה אם הקישור שנתתי לך על תוכנית אימונים ביתית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חייב תוכנית אימונים ביתית ! | כפיר כלפון | אימונים | 1 | 12-04-09 03:12 |
תוכנית אימונים ,חייב עזרה | bobi12 | אימונים | 5 | 09-04-09 10:03 |
[עזרה] אני חייב תוכנית אימונים בבית.! | ranlevi | אימונים | 1 | 25-09-08 21:04 |
חייב ייעוץ בקשר לתוכנית אימונים חדשה-ab, תוכנית בפנים. | DGL | אימונים | 8 | 13-07-08 01:05 |
חברים אני חייב תוכנית אימונים טובה מאוד ל-3 פעמים בשבוע | Igor17 | אימונים | 16 | 08-11-06 22:16 |