![]() |
חייב עזרה עם תוכנית אימונים ss
שלום,
אני חדש בעסק,מעוניין לפתח גוף ולרדת מתדמית "השחיף". בניתי לעצמי תוכנית תזונה לעלייה במסה,פרסמתי אותה באתר*****אסור לפרסם אתרים מתחרים ועוד בצורה כזאת בוטה!!!!!****** אבל בגלל בעיה בהתחברות שהייתה שם אז פתחתי משתמש כאן. קבלתי תגובות טובות על התפריט ונתנו לי אוקיי ואמרו לי רק לבנות לעצמי תוכנית אימונים,אמליצו על SS. עכשיו כמו שאמרתי אני לא מבין מכלום!! נתנו לי קישור וממש התבלבלתי ולא הבנתי איך אני בונה לעצמי תוכנית אימונים. אשמח אם תעזור לי,או אפילו תבנו לי בעצמכם מאוד יעזור!! קצת פרטים עליי: גובה: 1.83 משקל:66.5 גיל:17 תודה רבה לכולם!!! ומקווה להישתלב פה יפה :):emb1: |
אין מה לבנות לך כי התוכנית כבר בנויה מעצמה. המאמר מסביר הכל ואם לא הבנת משהו מהמאמר אז תגיד לנו מה לא הבנת ואנחנו נסביר לך. אנחנו לא יכולים להסביר את המאמר כולו מילה במילה, לכן חשוב שנבין מה לא הבנת. אבל קודם כל חשוב שתדע לבצע את התרגילים של התוכנית הזאת עם טכניקה מושלמת.
|
זהו שאני לא כ"כ זוכר מה היה שם. ואני לא יכל להיסתכל כי יש בעיה בהתחברות. אם אתה יכל להביא לי קישור זה יהיה מעולה ואני כבר אגיד לך מה לא הבנתי
|
בבקשה :
http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=82&Page=1 אתה יכול להתחיל לקורא מאיפה שרשום "התוכנית עצמה" אבל כדאי לקרוא גם תהקדמה. |
לא הבנתי כלום! אוף איזה מעצבן זה! מה אני עושה פסיכומטירי?! כולה תרגילים למה זה צריך להיות כזה קשה?!
תראה לא הבנתי מה זה התרגילים האלה "סקוואט" "בנץ' פרס" והשאר.. לא הבנתי כמה פעמים בשבוע אני צריך לעשות לא הבנתי איך מה מו! אם תוכל רק להגיד לי באיזה ימים כמה סטים מה אלה התרגילים האלה . זה מאוד יעזור לי בבקשהה אני לא מבין בזה כלום : ( :( |
בגלל שחסר לך ידע בסיסי בתרגילים ..
בתכלס תחפש ביוטוב סרטוני הדרכה לתרגילים האלה ותשאל בנאדם שמבין(מאמן לדוגמה) שיסביר לך איך עושים |
ציטוט:
|
אם אתה רוצה לעשות ss אז הצעד הראשון הוא להירשם לחדר כושר.
|
ציטוט:
ועל בטוח שאני יכל לפתח את הגוף שלי גם בבית. יש לי תוכנית תזונה רק חסרה לי תוכנית אימונים . בבקשה תעזרו לי!!!!! אני לא יכל ללכת עכשיו לחדר כושר בגלל עבודה ובגלל שאין לי כרגע תקציב. |
ואם לא ss מה אתם ממליצים לעשות לעלייה במסה? שאני יכל לעשות בבבית
סליחה על הדאבל |
תקרא את זה :
http://israelbody.org/index.asp?cate...chparam=תוכנית אימונים ביתית אם לא תבין משהו תשאל ספציפית על מה שלא הבנת. בהצלחה ולילה טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
^וואו נשמע חלום! תראה,יש מצב אני ארשם לחדר כושר אבל רק עוד חודשיים וגם לא בטוח אבל יש מצב שעוד חודשיים. אני כבר התחלתי עם התפריט תזונה למסה , ולא בא לי להפסיק. אתה יכל לתת לי תרגילים שאני יכל לעשות בבית בחודשים האלה שאני לא סתם אשמין ? משהו למסה
|
יש לך משקולות לפחות בבית...?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תירשם לחדר כושר או שתקנה ציוד . |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ