ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   חייב עזרה עם תוכנית אימונים ss (https://israelbody.com/showthread.php?t=65973)

.iDo. 29-06-10 21:08

חייב עזרה עם תוכנית אימונים ss

שלום,

אני חדש בעסק,מעוניין לפתח גוף ולרדת מתדמית "השחיף".
בניתי לעצמי תוכנית תזונה לעלייה במסה,פרסמתי אותה באתר*****אסור לפרסם אתרים מתחרים ועוד בצורה כזאת בוטה!!!!!****** אבל בגלל בעיה בהתחברות שהייתה שם אז פתחתי משתמש כאן. קבלתי תגובות טובות על התפריט ונתנו לי אוקיי ואמרו לי רק לבנות לעצמי תוכנית אימונים,אמליצו על SS. עכשיו כמו שאמרתי אני לא מבין מכלום!! נתנו לי קישור וממש התבלבלתי ולא הבנתי איך אני בונה לעצמי תוכנית אימונים.
אשמח אם תעזור לי,או אפילו תבנו לי בעצמכם מאוד יעזור!!
קצת פרטים עליי:
גובה: 1.83
משקל:66.5

תודה רבה לכולם!!!
ומקווה להישתלב פה יפה
:):emb1:

Barbell Man 29-06-10 21:23

אין מה לבנות לך כי התוכנית כבר בנויה מעצמה. המאמר מסביר הכל ואם לא הבנת משהו מהמאמר אז תגיד לנו מה לא הבנת ואנחנו נסביר לך. אנחנו לא יכולים להסביר את המאמר כולו מילה במילה, לכן חשוב שנבין מה לא הבנת. אבל קודם כל חשוב שתדע לבצע את התרגילים של התוכנית הזאת עם טכניקה מושלמת.

.iDo. 29-06-10 21:25

זהו שאני לא כ"כ זוכר מה היה שם. ואני לא יכל להיסתכל כי יש בעיה בהתחברות. אם אתה יכל להביא לי קישור זה יהיה מעולה ואני כבר אגיד לך מה לא הבנתי

Barbell Man 29-06-10 21:27

בבקשה :
http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=82&Page=1
אתה יכול להתחיל לקורא מאיפה שרשום "התוכנית עצמה" אבל כדאי לקרוא גם תהקדמה.

.iDo. 29-06-10 21:36

לא הבנתי כלום! אוף איזה מעצבן זה! מה אני עושה פסיכומטירי?! כולה תרגילים למה זה צריך להיות כזה קשה?!
תראה לא הבנתי מה זה התרגילים האלה "סקוואט" "בנץ' פרס" והשאר.. לא הבנתי כמה פעמים בשבוע אני צריך לעשות לא הבנתי איך מה מו! אם תוכל רק להגיד לי באיזה ימים כמה סטים מה אלה התרגילים האלה . זה מאוד יעזור לי בבקשהה אני לא מבין בזה כלום : ( :(

Cuba 29-06-10 21:39

בגלל שחסר לך ידע בסיסי בתרגילים ..

בתכלס תחפש ביוטוב סרטוני הדרכה לתרגילים האלה ותשאל בנאדם שמבין(מאמן לדוגמה) שיסביר לך איך עושים

.iDo. 29-06-10 21:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1004367)
בגלל שחסר לך ידע בסיסי בתרגילים ..

בתכלס תחפש ביוטוב סרטוני הדרכה לתרגילים האלה ותשאל בנאדם שמבין(מאמן לדוגמה) שיסביר לך איך עושים

זהו שאני לא בחדר כושר,ואני רוצה בכלל לעשות את התרגילים האלה בבית. תעזרו לי בבקשה. באמת שיש לי מוטיבציה ומטרה,ורק חסר לי שמשהו יביא לי דרך ואני רץ אליה. בבקשה תעזרו לי :(:(:(:(:(:(:(:(

Barbell Man 29-06-10 22:01

אם אתה רוצה לעשות ss אז הצעד הראשון הוא להירשם לחדר כושר.

.iDo. 29-06-10 22:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי barbell man (הודעה 1004377)
אם אתה רוצה לעשות ss אז הצעד הראשון הוא להירשם לחדר כושר.

כרגע אני לא יכל להירשם לחדר כושר.

ועל בטוח שאני יכל לפתח את הגוף שלי גם בבית.

יש לי תוכנית תזונה רק חסרה לי תוכנית אימונים . בבקשה תעזרו לי!!!!! אני לא יכל ללכת עכשיו לחדר כושר בגלל עבודה ובגלל שאין לי כרגע תקציב.

.iDo. 29-06-10 22:10

ואם לא ss מה אתם ממליצים לעשות לעלייה במסה? שאני יכל לעשות בבבית

סליחה על הדאבל

Barbell Man 29-06-10 23:51

תקרא את זה :
http://israelbody.org/index.asp?cate...chparam=תוכנית אימונים ביתית
אם לא תבין משהו תשאל ספציפית על מה שלא הבנת.
בהצלחה ולילה טוב.

.iDo. 30-06-10 07:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי barbell man (הודעה 1004411)
תקרא את זה :
http://israelbody.org/index.asp?cate...chparam=תוכנית אימונים ביתית
אם לא תבין משהו תשאל ספציפית על מה שלא הבנת.
בהצלחה ולילה טוב.

רק שאלה לפני שאתה מסביר לי. אתה חושב שזה יהיה טוב למסה? כי אני ממש רוצה לפתח גוף נכון ולהיות כמו השרירנים האלה כאן בפורום חחחחחח עם החזה הנפוח והקוביות וכל זה ... אם זה נכון אז אני אגיד לך מה לא הבנתי

Barbell Man 30-06-10 22:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי .ido. (הודעה 1004443)
רק שאלה לפני שאתה מסביר לי. אתה חושב שזה יהיה טוב למסה? כי אני ממש רוצה לפתח גוף נכון ולהיות כמו השרירנים האלה כאן בפורום חחחחחח עם החזה הנפוח והקוביות וכל זה ... אם זה נכון אז אני אגיד לך מה לא הבנתי

זה ייתן לך בהתחלה עלייה במאסת השריר במידה ותאכל טוב (אני מקווה שאתה מבין מה זה לאכול טוב) אבל אחרי כמה זמן זה ייעצר. בשביל שהשריר ייגדל צריך להעלות את המשקלים שאיתם עובדים (צריך לעלות את העומס על השריר והעלאת המשקלים זו הדרך המומלצת). בשיטת האימון הביתי זה קשה להעלות את משקלי העבודה וצריכים להיות יצירתיים בשביל זה, אלא אם כן יש לך חדר כושר ביתי. אני מתכוון לכלוב, מוט בזרל, וצלחות של משקל שמתלבשות עליו ולא על מכשירי ערוץ הקניות (כגון מולטיטרינר, מכשירי בטן למיניהם וחגורות שעושות לך שרירים בזמן שאתה קורא ספר).

.iDo. 30-06-10 23:03

^וואו נשמע חלום! תראה,יש מצב אני ארשם לחדר כושר אבל רק עוד חודשיים וגם לא בטוח אבל יש מצב שעוד חודשיים. אני כבר התחלתי עם התפריט תזונה למסה , ולא בא לי להפסיק. אתה יכל לתת לי תרגילים שאני יכל לעשות בבית בחודשים האלה שאני לא סתם אשמין ? משהו למסה

IdaNP 30-06-10 23:11

יש לך משקולות לפחות בבית...?

Barbell Man 30-06-10 23:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי .ido. (הודעה 1004565)
^וואו נשמע חלום! תראה,יש מצב אני ארשם לחדר כושר אבל רק עוד חודשיים וגם לא בטוח אבל יש מצב שעוד חודשיים. אני כבר התחלתי עם התפריט תזונה למסה , ולא בא לי להפסיק. אתה יכל לתת לי תרגילים שאני יכל לעשות בבית בחודשים האלה שאני לא סתם אשמין ? משהו למסה

מה אם הקישור שנתתי לך על תוכנית אימונים ביתית?

.iDo. 01-07-10 00:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי barbell man (הודעה 1004572)
מה אם הקישור שנתתי לך על תוכנית אימונים ביתית?

לא הבנתי את התרגילים...

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idanp (הודעה 1004568)
יש לך משקולות לפחות בבית...?

יש משקולת אחת במשקל של קילו עוד אחת במשקל של קילו וחצי ועוד אחת במשקל של 3 קילו. אין זוגות רק בודדים סה"כ 3

.iDo. 01-07-10 14:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי .iDo. (הודעה 1004586)
לא הבנתי את התרגילים...

יש משקולת אחת במשקל של קילו עוד אחת במשקל של קילו וחצי ועוד אחת במשקל של 3 קילו. אין זוגות רק בודדים סה"כ 3

אנשים תעזרו לי

alvaalva 01-07-10 18:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי .ido. (הודעה 1004586)
לא הבנתי את התרגילים...

עם המשקולות האלה אתה לא יכול לעשות כלום
תירשם לחדר כושר או שתקנה ציוד .

.iDo. 02-07-10 09:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alvaalva (הודעה 1004691)
עם המשקולות האלה אתה לא יכול לעשות כלום
תירשם לחדר כושר או שתקנה ציוד .

אני ארשם,אבל עוד חודשיים (חוסך כסף למנוי לקאנטרי) מה אתה ממליץ לי לעשות עכשיו בבית כדי לשמור על כושר ולאזן את התפריט תזונה למסה? ריצות בוקר? כפיפות בטן? שכיבות שמיכה? מה אתה אומר??

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ