|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המדריך נתן לי את התרגילים הבאים:
- חתירה במכונה 12x3 - לחיצת חזה במכונה 12x3 - כפיפת מרפק במכונה 12x3 - הרחת כתפיים משקולות 12x3 - לחיצת רגליים במכונה 12x3 - כפיפות בטן רגילות 20x3 + בטן בתלייה 20x3 - פולירוקס יד אחורית 12x3 ובסוף ריצה 25-30 דקות ככה. הוא אמר לי שזו תוכנית בסיסית ולחזור אליו עוד חודש כדי לקבל תוכנית יותר מתקדמת. הוא כתב שהמטרה של התוכנית היא חיזוק שרירים, האם זה כמו פיתוח מסת שריר? (כי זה מה שאני בעצם רוצה). ותוך כמה זמן לדעתכם אני אתחיל לראות תוצאות משמעותיות אם אני מתאמן 3 פעמים בשבוע? (אני רזה ואני לא צריך להוריד אחוזי שומן). אנשים, אני מתחיל, אז תהיו עדינים בבקשה, ובלי מושגים ענקיים. ושוב, הוא אמר לי שעוד חודש הוא יחליף לי תוכנית. תודה וערב טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למדריך אין כח להשקיע בך
זו רוטינה לא יעילה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא
התכנית הבסיסית אמורה לכלול את חמשת תרגילי הבסיס [סקוואט דדליפט בנץ' חתירה ואובר הד פרס] בטווח שינוע בין 5-10 חזרות כשכל אימון אתה מעלה משקלי עבודה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() הוא לא מבין יותר מידי בבניית תכניות אימונים....מסכן אל תאשים אותו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
את הריצה חצי שעה בסוף האימון תוריד , תשתדל לעבוד יותר עם משקולות חופשיות ולא עם מכונות. תחלק לך את ימי האימון לקבוצות שרירים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() זה משהו שחוזר על עצמו כול פעם מחדש בחדרי כושר כאשר מגיע מישהו חדש שרוצה תוכנית אימונים...
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אבל שוב אני אומר, זו תוכנית רק כדי להכניס אותי לכושר, אנערף, לא הגיוני שאני אתחיל ישר עם מסה, לא? (או שכן?)
יש מצב שאחרי שהוא ישנה לי את התוכנית, עוד חודש, זה יהיה כבר בסדר, לא? ודרך אגב, איזה תוצאות אפשר לראות עם תוכנית כזאת? (שלה היפותטית, כי היא רק לחודש...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תעבוד על אותם שרירים שרשמו לך בתוכנית , אבל במקום מכונות תעבור למוט , ולמשקולות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() תתחיל לעבוד בתוכנית fbw. אתה יכול לקרוא באתר הרבה הסברים בנושא.
מבחינת תרגילים תעשה את הבסיסים, לחיצת חזה, מתח, מקבילים, סקוואט, דדליפט, פרס. תלמד לעשות את הטכניקה בצורה נכונה וטובה ולאחר מכן תתחיל לעלות טיפה במשקל. ברגע שאתה יודע לבצע את התרגילים כמו שצריך תתחיל בתוכנית כוח. בהצלחה.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי עוד שתי שאלות - אם אני ממשיך עם תוכנית כזאת (למרות שאני לא, סתם כדי לדעת), אני אראה תוצאות? אם כן איזה ותוך כמה זמן? ואם אני ממשיך עם תוכנית עם פחות מכונות ויותר משקולות, אני אראה תוצאות? אם כן איזה ותוך כמה זמן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תוך שבועיים כבר תראה תוצאות עם משקולות , והכי חשוב עם תזונה נכונה ושינה של 10-12 שעות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים לקראת גיוס ומיונים, צריך חוות דעת+תשובות! | rs_turbo | אימונים | 8 | 04-12-08 15:07 |
תוכנית אימונים שלי (מבקש חוות דעת ) | babi_g | אימונים | 3 | 29-08-08 13:34 |
תוכנית אימונים שלי - צריך חוות דעת. | DarkLight | אימונים | 5 | 07-05-08 18:43 |
תוכנית אימונים 4 פעמים בשבוע- צריך חוות דעת ממבינים בלבד | Goblin-Dest | אימונים | 11 | 21-04-08 10:16 |
תוכנית אימונים חוות דעת | Tnavon | אימונים | 6 | 11-09-06 22:14 |