כמה שאלות לקראת עלייה במאסה
ברצוני לעלות נקי בלי יותר מידי אחוזי שומן ואף בצורה היעילה והאפקטיבית ביותר ובגלל זה חשוב לי לקבל תשובה על הדברים הבאים:
1.אני יודע שרצוי להימנע מטיגון כלשהו בתפריט אבל איך למעשה אני אמור לבשל את הבשר אם לא בשמן במחבת?
2.במדריך לעלייה במאסה מומלץ גם להמנע מהסוכן הלבן, ובכן, מה שמים בקפה? ולמה זה מזיק בעלייה במאסה ובכלל, חוץ מהסיכון הקיים והידוע לחלות בסכרת.
3.אז מומלץ לצרוך את החלבון כ30-45 דקות עד לאחר האימון..
בהנחה שאין לי תקציב כרגע לאבקת חלבון ולוקח לי יותר משעה אפילו עד שאני מגיע הבית ומגיע למצב של ארוחה מוכנה ומתחיל לאכול.. עד כמה זה פוגע לי ביעילות העלייה במאסה?
זהו בינתיים.. כשאסיים לבנות את התפריט אעלה אותו פה לשמוע את דעתכם..
תודה!
|