יתרון תזונתי של פרי/ירק חי על תוסף מזון
שלום לכולם,
הרבה זמן לא כתבתי פה...
תהיתי, מה היתרון בלאכול פרי/ירק חי על נטילת תוסף מזון שכביכול אמור להוות תחליף לפרי/לירק.
הרי ערך קלורי של מולטי-ויטמין למשל הוא די אפסי, לעומת ערך קלורי של פרי שעלול להיות גבוה בהתחשב בסוכרים הפשוטים שפירות מכילים. בנוסף, אני מאמין שע"י מעין "השבחות כימיות" , מביאים את החומרים בתוספי המזון ל"איכות" ולרמות ספיגה טובות יותר.
מהו אם כן היתרון באכילת פירות/ירקות על נטילת מולטי-ויטמין במקום? אותי מעניינים כרגע שיקולים פיזיולוגיים בלבד ולא שיקולים כלכליים כגון מחיר, נגישות, קלות לקנות תוסף-מזון וכו'...
אשמח לקבל תשובה מהימנה ואם מישהו יכול לצרף סימוכין זה יהיה מעולה
תודה לעונים
__________________

Eat Well, Train Hard, Fuck Much, Live Long...Be Happy
|