|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() על איזה שרירים כדי להתאמן כדי להיות תותח בהורדת ידיים?אני רוצה להוריד את חבר שלי שכל הזמן מתלהב עלי,משקולות ושכיבות סמיכה יעשו תעבודה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חיפוש!
טחנו על זה בפורום... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() תעבוד על האמות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כוסעמק מה קשור אמות להורדת ידיים??? אם אתם לא מבינים אל תגיבו
אמות אולי יעזרו לכם להורדת כפות ידיים אה וטכניקה טובה זה לעשות שריר בכל הכוח ממש להקשות את היד ולהתחיל מהמצב הזה , ברגע שהצד השני גוחף הרבה יותר קל להרגיע את השריר הנגדי כשהשריר הדוחף אצליך מגוייס בצורה מלאה , מה שמבטיח מכה על השולחן מהצד השני לפעמים
![]() |
#6 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב, זה מאוד מורכב ודי תלוי בזוית של היד EXRX נותנים תשובה חלקית כשהיד צמודה לגוף :
http://exrx.net/Articulations/Should...l#anchor109903 בכל אופן , כשהיד נוטה ישר קדימה הרחב גבי והמאתחל שלו הטרס מייג'ור מאוד דומיננטיים .חוץ מהם אפשר גם להזכיר את הראש העליון של החזה שהסיבים שלו אולי הם הכי בכיוון הכיווץ(מחבר בין הקלויקל להומרוס), למרות שביחד עם החזה הרגיל והכתף הוא די מנוטרל. שני שרירים אחרים הסבסקפולריס (שהוא מייצב כתף חשוב בהרבה תרגילים) והקורקוברכיאליס שהוא שריר שהרבה שוכחים ממנו גם מסייעים לתרגיל ואפילו עובדים יותר בהטייה קדימה. עכשיו זה לא חקוק בסלע ,אם אתה משנה את התנוחה של הגוף יחסית ליד זה משתנה, לקראת סוף התנועה אפשר להכניס עוד שרירים תלוי איך עושים ומה גובה המרפק... הטריק לעבודה על זה לדעתי,זה לעשות את התנועה של ההורדות ידיים כשהיד מוטה קדימה נגד קייבל או לפחות בעזרת ספה ומשקולת בשכיבה ,לשלב עם זה מתח רחב קדמי שעובד לפחות על חלק מהשרירים וגם קצת לחיצת חזה בשיפוע עליון.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון הרוב לא שוברים אם שוברים אז מתחילים מהתחלה ..
ובתור אחד שאח שלו לקח אליפות הורדת ידיים אני יכול להגיד לך שהכי חשוב זה הלחיצה והטכניקה .. אימון על השרירים לא יביא לתוצאות וגם אם כן ייקח לזה הרבה זמן.. הצעה שלי אם אתה רוצה להיות טוב במשהו מסוים תתאמן עליו .. הכוונה בשביל להיות טוב בהורדת ידיים תעשה הרבה הורדות ידיים שכיבות סמיכה ושטויות לא יעשו תעבודה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרת מכופפ האמה עובדים על "שבירת כף היד של היריב כנגדו" אבל התנועה עצמה כמתכוונים אמות מתכוונים לברכיאורדיאליס.. בכלל עם היית נותן לשני היריבים קיבוע לכף היד (הם עדיין היו יכולים לעשות הורדת ידיים זה לא מפריע לתנועה) שריר מכופף האמה לא היה עובד בכלל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() נתתם לי תרגיל לחדר כושר אני לא הולך לחדר כושר אני מתאמן בבית איזה תרגילים אני יכול לעשות בבית?יש משקולות וספת משקולות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() מתח פטישים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() קיצר תעבוד על התנועה בכבלים
נראה עד כמה האמות שלך יעבדו
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מגנוס מלמד טכניקה בסיסית-
http://www.youtube.com/watch?v=RLP1J...related&search= למדתי ממנו המון, אבל צריך המון תרגול כדי שהטכניקה תהיה מושלמת. ![]() |
![]() |
![]() |