|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() יש לי שאלה על המוצר הזה http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=361&Page=1
אומרים שהוא מבליט ורידים,השאלה שלי אם הוא באמת עושה את זה ואם הוא מגיב ככה לכל אחד?ואם נגיד זה הבליט לי את הורידים ואני מפסיק להשתמש הבליטה תשאר?(אני סתם מעונין לדעת כי יש מצב שאני קונה את זה) ושמעתי שהקראטין הזה יותר טוב מהמונו זה נכון?תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fat bastard
|
![]() המוצר הזה מכיל חומצות אמינו מסויימות שמרחיבות ברמה מסויימת את הוורידים ולכן עלול לגרום לוורידים לבלוט מבחינה ויזואלית.
וורידים בולטים זה גם מושפע מנטייה גנטית וגם מאחוז שומן. כלומר, גם אם תשתמש במוצר הוורידים שלך ספציפית לא יבלטו החוצה. בנוגע לשאלה אם זה יותר טוב מהמונוהידראט זה קשה להגיד. זה כמו להשוות תפוח לאגס ולשאול מה עדיף. בנו אקספלוד יש פורמולה של חומרים ממריצים שעוזרים ליותר פוקוס ומרץ לאימון עצמו. בקריאטין מונו זה לא קורה. המלצה שלי: אם אתה מגיע לאימון עייף או בלי פוקוס אתה יכול לקחת את הנו אקספלוד. אם אין לך את הבעיה הזאת, תתחיל מקריאטין טהור (מומלץ לשלב אותו עם פחמימה). בכל מקרה לעלייה במסה צריך לשלב עם מספיק חלבון לפי ההמלצות ולהיות בפער קלורי חיובי. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא חייב לקחת סוכר ענבים.
וקח קריאטין מונו לא את הקקה הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אולי תתעסק במאסה ולגדול מאשר בוורידים?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: 1.80/88
עוסק ב:: ברזלים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
מה אתה רציני?
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה יורד אחרי מעט מאוד זמן. זה סתם שטויות,רוצה פאמפ אינסוליני?תאכל שוקולד לפני האימון ותראה מה זה,רק תזהר מנפילות סוכר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() tenase cell tech arbe yoter tov
|
![]() |