![]() |
שאלה על קראטין No explode
יש לי שאלה על המוצר הזה http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=361&Page=1
אומרים שהוא מבליט ורידים,השאלה שלי אם הוא באמת עושה את זה ואם הוא מגיב ככה לכל אחד?ואם נגיד זה הבליט לי את הורידים ואני מפסיק להשתמש הבליטה תשאר?(אני סתם מעונין לדעת כי יש מצב שאני קונה את זה) ושמעתי שהקראטין הזה יותר טוב מהמונו זה נכון?תודה לעונים |
המוצר הזה מכיל חומצות אמינו מסויימות שמרחיבות ברמה מסויימת את הוורידים ולכן עלול לגרום לוורידים לבלוט מבחינה ויזואלית.
וורידים בולטים זה גם מושפע מנטייה גנטית וגם מאחוז שומן. כלומר, גם אם תשתמש במוצר הוורידים שלך ספציפית לא יבלטו החוצה. בנוגע לשאלה אם זה יותר טוב מהמונוהידראט זה קשה להגיד. זה כמו להשוות תפוח לאגס ולשאול מה עדיף. בנו אקספלוד יש פורמולה של חומרים ממריצים שעוזרים ליותר פוקוס ומרץ לאימון עצמו. בקריאטין מונו זה לא קורה. המלצה שלי: אם אתה מגיע לאימון עייף או בלי פוקוס אתה יכול לקחת את הנו אקספלוד. אם אין לך את הבעיה הזאת, תתחיל מקריאטין טהור (מומלץ לשלב אותו עם פחמימה). בכל מקרה לעלייה במסה צריך לשלב עם מספיק חלבון לפי ההמלצות ולהיות בפער קלורי חיובי. בהצלחה |
ציטוט:
|
לא חייב לקחת סוכר ענבים.
וקח קריאטין מונו לא את הקקה הזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אתה רציני? |
ציטוט:
וזה יורד אחרי מעט מאוד זמן. זה סתם שטויות,רוצה פאמפ אינסוליני?תאכל שוקולד לפני האימון ותראה מה זה,רק תזהר מנפילות סוכר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מתגלגל פה |
tenase cell tech arbe yoter tov
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ