|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הי יש לי תוכנית ABC ואני רוצה לראות מה אתם חושבים עליה אז כל הערה מתקבלת בברכה.
A- חזה- לחיצת חזהמוט אולימפי בשכיבה 4 סטים פרמידה 12\10\10\8 לחיצת חזה במשקולות בודדות 40 מעלות חיובי 4 סטים של 12 חזרות פרפר במכונה בישיבה 3 סטים 10 חזרות לחיצת חזה עם מוט אולימפי שיפוע שלילי 3סטים 10 חזרות יד קידמית- כפיפת מרפקים עם מוט W בעמידה אחיזה רחבה 4 סטים של 12 חזרות כפיפת מרפקים בישיבה עם סיבוב אמה 4 סטים של 10 חזרות מכשיר של כפיפת מרפקים (לא יודע איך קוראים לו) 3 סטים של 10 חזרות B- גב-מתח עם משקולת של 3 קילו 4 סטים של MAX משיכה פול עליון אחיזה צרה לפנים 4 סטים של 12\10\10\8 חזרות (פירמידה) T-BAR 3 סטים של 10 חזרות פול אובר בשכיבה עם מישקולת בודדת אחיזת יהלום 3סטים של 10 חזרות יד אחורית- לחיצה צרפתית מוט W בשכיבה 4 סטים של 10-12 יד ישרה מאחורי הראש ואז מורידים ומעלים (לא יודע איך קוראים לתרגיל) 3 סטים 10 חזרות פשיטת מרפקים בפול עליון בעמידה 3 סטים של 10 בסוף האימון אני עושה סט של מקסימום במקבילית. C- רגליים- סקווט חופשי עד 100 מעלות עם מוט אולימפי 4 סטים של 12 חזרות לחיצת רגליים במכונה בשיפוע בערך ישר 3 סטים של 12 לחיצת רגליים במכונה שיפוע רגליים כלפי מעלה 3 סטים של 12 תאומים בגלל שאני קופץ הרבה בחבל אז אני לפעמים עושה. כתפיים- לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות בודדות 4 סטים פירמידה 12\10\10\8 הנפת זרועות לצדדים עם מקולות בודדות 3 סטים של 10 הנפת זרועות לפנים עם מישקולות בודדות 3 סטים של 10 חזרות. בגלל שאני עושה כל אימון בהפרש של יום מאימון אחר אז אני עושה בטן בכל אימון. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() למה 6 חזרות אני במסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() וזה קצת סטים לכל תרגיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה 6 חזרות? כי זה יותר יעיל. בנוגע לכמות הסטים, זאת הכמות האידיאלית ואם אתה לא מסכים איתי תעשה מה שבא לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן ומה משקלי העבודה שלך בתרגלים הבסיסים , בנצ' , סקוואט , דדליפט ...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איך שמקס סידר זה טוב.
הייתי מעדיף tbar במקום בנטאובר. וכמובן סקוואט דדליפט ופרס חובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על העזרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() דדליפט כבד אחרי סקאווט כבד... רעיון גאוני.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מבלי להתעמק בתוכנית ממליץ באמת להוריד נפח ולהתמקד בטווח חזרות נמוך יחסית. בהצלחה.
|
![]() |
![]() |