|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה,
אחרי שלקחתי מנוחה של חודשיים שכללו אימוני פיזיוטרפיה וכו', הרופא הציע לי לחזור להתאמן אבל ברגוע. אני צריך ממכם טיפים איך חוזרים לאימונים לאחר פציעה - יש לציין שאני לא מרגיש ב-1000 אחוז ולכן אני מעדיף להתחיל רגוע. אז איך? חזרות גבוהות, משקלים קלים מאוד? הפציעה היא בגב - איזה תרגילים מפעילים לחף נמוך על הגב? בעמידה/ישיבה? תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() טווח חזרות של 15+-. תתחיל ממשקלים ממש נמוכים ותעלה טיפה כל אימון. אין לך לאן למהר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי
עוד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() בלי סקוואט, דד ליפט ובנט אובר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, תודה.
יש עצות איך לא לדפוק תגב (ואת שאר הגוף?) יש שלושה שלבים שמעתה ואילך אני כן אשתמש בהם - נאמר בתרגיל עמידה - ברכיים מכופפות קלות, בטן בפנים ושכמות וגב זקופים - עד עכשיו לא עשיתי את זה, ואת מי ששאלתי אומר שזה מה שדפק לי תגב. עצות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך להכניס בטן בכוח אף פעם בשום תרגיל.
אם היא צריכה לעבוד היא תעבוד לבד אחרת אתה פשוט תישבר לשתיים. הכנסת הבטן כמו שבנות עושות בריקוד למשך שעות מעלה את הלחץ התוך בטני ומורידה עומס מזוקפי הגו לכיוון הבטן, מה שבטווח הארוך מחליש את הגב וגורם לבעיות נוספות למשל צרידות כרונית וכו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
מבחינת הגוף נטו, התקדמתי בקצב מפחיד. אני מדבר על 10 ק"ג בשלושה חודשים ועלייה ב-8 ס"מ בהיקף יד. כרגע הכל די חזר לקדמותו אבל סבבה, אני יחזיר את זה מהר מאוד אבל הפעם עם שמירה על הגוף. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה בידיוק הפציעה שלך? ואיך זה נגרם? מתוך סקרנות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
הייתי משותק לחודשיים לשכב על המיטה שלי לא יכולתי .. חזרתי עם fbw טווח חזרות 15 . משקלים ממש ממש נמוכים . התחזקתי , ועברתי להתאמן רגיל ... אבל קח את זה באיזי אל תחמיר פציעה ... רק תתן מעט פאמפ למקום בהתחלה תזרים ת'דם .
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי צודק, שבוע הבא אני אני יחזור באיזי חבל על הזמן.
אורי, כשחזרת להתאמן הרגשת מאה אחוז או שעדיין היו שאריות של הדלקת? אני אישית מרגיש הרבה יותר טוב מאשר בהתחלה (הרגשה של גב תפוס במשך חודש), אבל כרגע אני עדיין לא בשיא. אני מפחד לחזור ולהחזיר את הפציעה להתחלה, אבל מצד שני הרבה אומרים שהמכון אפילו יכול לשפר את זה עם עבודה נכונה וקלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נ.ב
עד כמה חשוב לכופף קלות את הרגליים בתרגילי עמידה בשביל להוריד לחץ מהגב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |