|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חברה אני עובד בתוכנית ab ויוצא לי באימון סקוואט וישר אחרכך דדליפט..
הינה ככה התוכנית נראת a:חזה,כתפיים,יד אחורית חזה:בנץ במוט 3x6 בנץ שיפוע עליון 3x8 כתפיים:מילטרי 4x8 יד אחורית:לחיצת חזה אחיזה צמודה.. 3x8 b:רגלים גב יד קידמית רגלים:סקוואט 3x6 דדליפט 3x6... גב:מתח 3x8 בנט אובר:3x6 יד קידמית:כפיפות מרפקים 3x10.. הקיצר חברה כמו שאתם רואים באימון b יש הרבה עומס על הגב התחתון, סקוואט-דדליפט-בנט אובר.. לדעתי זה מוגזם וגם האימון לוקח לי המון זמן! בגלל שישר אחרי סקוואט אני עושה דדליפט. ואני נח דיי הרבה בתרגילים האלה.. אז חשבתי לעשות אימון סקוואט אימון דדליפט,האם זה בסדר?,האם יהיה לי פחות תוצאות בעקבות זאת? או שזה יועיל לתוכנית לדעתכם?. ואז ככה אימון הרגלים יראה b1:סקוואט 3x6 כפיפות ברכיים במכונה:3x8 b2:דדליפט 3x6 לג פרס:3x8... מה דעתכם עדיף לעשות ככה? או לא?... כי האימון לוקח לי גם המון זמן ויש הרבה עומס על הגב התחתון.. אשמח לעצות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תשאיר איך שזה
גם אני עשיתי ככה ולא הייתה לי בעיה לעשות סקוואט-דדליפט אותו אימון אבל בלי קשר הייתי מוריד סט מהיידים והכתפיים
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() תגיד לי, כל שבועיים אתה תפתח אותו נושא ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() חסר סטים,חסר תרגילים..מאיפה הבאת את התוכנית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חסר סטים? מה פתאום
שריר גדול 5-7 קטן 0-2
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() ידידי התוכנית בנויה טוב אן צורך בכל כך הרבה סטים..
זה מספיק. זה לא אותו נושא בדיוק כמו הקודם ובקודם לא כל כך עזרו לי מה הבעיה שלך לעזור במקום להגיב ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אני חושב ש:
סקוואט 3-4x6 דדליפט 1x5-6 יהיה רעיון טוב. אפשר גם לעשות רוטציות, אבל אני חושב שחבל לעבוד סקוואט רק פעם בשבוע. אגב, האימון a שלך ממש גרוע. נערך לאחרונה על ידי obzion, 11-06-09 בשעה 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מרגיש בסדר עם הכתפיים אחרי האימון הזה?
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והיום עשיתי דדליפט ולג פרס והתחלתי תדדליפט והיה לי הרבההה יותר קלל בגלל שלא עשיתי סקוואט ועשיתי דדליפט תרגיל ראשון.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() כל האימון שלך לחיצות.
אל תעבור את ה5-7 סטים של לחיצה. נניח: בנצ' 4x6 פרפר חיובי 2-3x10-12 הנפות לצדדים 2-3x10-12 פשיטת מרפק 2-3x8-12 אפשר גם בנצ' 4x6 פרס 2-3x10-12 פרפר 2-3x10-12 פשיטת מרפק 2-3x8-12 או בנצ' 4x6 בנצ' בשיפוע 2-3x10-12 הנפות 2-3x10-12 פשיטת מרפק 2-3x8-12 הבנת את העיקרון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() גם אני עשיתי כמוך והיה בסדר..
רק תשחק קצת עם העצימות של הדדליפט והסקוואט כדי שלא תעשה עצימות הכי גבוהה בשניהם ברצף ואתה צריך להיות בסדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה רע שכל האימון לחיצות מה בדיוק הבעיה פה?.. ואני מעדיף לעבוד בנץ פרס וחזה עליו ןבנפרד.. לא פרפר בשיפוע עליון.. ואולי אני יוריד לחיצת חזה באחיזה צמודה למרות שאני מרגיש שזה אחלה תרגיל.. מה תמציע לעשות ומה רע שהאימון מלחיצות?.. ובנוגע לדדליפט ולסקוואט מה אתה מציע לעשות? אני היום עישתי קודם דדליפט ואז לג פרס והיה הרבה יותר נוח מאשר סקוואט ואז דדליפט כי זה לוקח לי פול זמן כי אני עובד בעצימות גבוה ונח די יהרבה בין סט לסט.. אז זה בסדר לעשות סקוואט-כפיפות ברכיים דדליפט-לג פרס ופעם בשבוע סוקואט ופעם בשבוע דדליפט... ?. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
בנצ' 4x6 פרס 2-3x10-12 פרפר 2-3x10-12 פשיטת מרפק 2-3x8-12 כמו שOBZION הציע.
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל מקצועי
|
![]() כמה פעמים בשבוע אתה עושה את הab?
אם פעמיים אז לדעתי 1-2 4-5 זה קצת סטים. אני בתוכנית נותן 8-9 שריר גדול 5-6 שריר קטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 12-13 סטים לאימון?
מאיפה הבאת את זה? 9 לגדול 6 לקטן, +- באימון אפשר להכניס בסביבות ה24 סטים, למה רק 12?
![]() |
#17 |
|
![]()
![]() |
#18 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() גם לדעתי זה מעט תרגילים וסטים בשביל ab... אבל איך שבא לך.
גם אני עושה סקוואט ואז דדליפט (עושה תאומים בין לבין בשביל "לנוח") אין מה לעשות זה קשה... אבל אם תעבוד על זה יום אחרי יום השריר לא ינוח מספיק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() לכל החברה שהגיבו פה הריי כל הפורום מתווכח פה שיותר מידי סטים זה לא טוב וכול הפורום אומר ש 3סטים לשריר קטן ו 6 לגדול זה מספיק ב ab למה להוסיף עוד סטים? מזה יעזור מה אתה חושבים זה מה שיגרום לי לגדול? אני לא מבין..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() איפה לעזאזל כל הפורום אמר שזה מספיק 6 לגדול 3 לקטן? אתה מדמיין