|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן abc במאסה 10-12 סטים לשריר גדול ..6-9 לקטן
בחזה - בנץ פרס מוט בנץ פרס דאמבל ופלייס בשכיבה 3 תרגילים כפול 4 סטים 8 חזרות עם גיוון של אחד הסטים ל6 חזרות/ או 10 חזרות איך שמרגיש בגב- בנט אובר 4 סטים. מתח 2 סטים והתרגיל שאני לאדע כל כך איך קוראים לו.. שמים רגל על המיטת משקולות ומרימים תמשקולת.. (מצטער על הבורות).. 4 סטים. 8 חזרות כל סט קדמית ואחורית תרגילי משקולות יד ומוט. 2 תרגילים 3 סטים כל תרגיל. ולפעמים 3 תרגילים אחד מהם 2 סטים והשאר 3 (מגוון שאני מרגיש פחות פאמפ) וחייב לציין שאני מתאמן בבית ככה שאין לי את כל הקטע לזה שאני צריך לחכות שמישו יסיים או משו. הגיוני שאימון כמו a חזה פלוס יד אחורית שזה יוצא בערך 20 סטים כל האימון פלוס עוד 8-12 סטים של בטן ..יצא 45 דקות? זה יפגע בגדילה שלי במאסה?.לא מספיק גירוי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שצריך להיות תוכנית עם חלוקה של 2 שרירים לאימון לא צריכה לקחת שעתיים , אלא אם כן אתה יוצא לקפה ועיתון בין סט לסט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() 45 דקות זה מה שאתה צריך. אימון אידיאלי לוקח 40-60 דקות יותר מזה זה לא טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כל המטרה היא שהאימון יהיה אינטנסיבי אבל קצר... לכן הוא לא אמור לקחת הרבה זמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי abc לוקח 45 דקות בערך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד שאלה.. אם אני רוצה יותר דגש לרגליים בשביל חיזוק משמעותי בסקוואט ובדדליפטים (לכדורסל) איך אני מסדר את זה ל3 אימוני רגליים בשבוע?
אפשר לעשות abcxacxc 24 שעות מנוחה שלמה יספיק? C רגליים וכתפיים.. רוצה יותר דגש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא מציע לך לעשות 3 פעמים בשבוע רגליים 2 אימוני רגליים יספיקו בהחלט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קשה לי להזכר בעימונים שנערכו יותר מ- 45 דק', זה בערך הזמן שבו אני מסיים את האימון שלי (גמור מת)
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי סבבה תודה לכולם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם אתה מסוגל לעמוד באימון משקולות של שעה וחצי כנראה שהוא לא מספיק אינטנסיבי זמן המנוחות לא צריך להיות אסטרנומי לעבור את ה2 דקות מנוחה אין טעם, כל עוד אתה נשאר מעל הטווח של ה5
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחי 45 דקות לאימון abc זה מצויין לא צריך לקחת יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() מצוין!
זה אמור להיות ככה "קצר לעניין" כמו שאומרים:"לא כל המרבה הוא משובח"
![]() |
#14 |
|
![]() :d תהיה בטוח שלא ככה אומרים
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() קצת מצחיק לשמוע לא כל המרבה הרי הוא משובח?
זה לא כל המרבה הרי זה משובח
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע מה לגבי שעה וחצי ומי מתאמן בכלל במשך זמן כזה , נראה לי שסתם זרקת מספר ,אבל אתה יכול לעשות אימון אינטנסיבי גם של שעה , אני לא רואה איך זה נוגד אחד ת'שני . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זמן האימון בפני עצמו לא מעיד על כלום. יותר חשוב איך האימון בנוי. בד"כ לא צריך יותר מ45 דקות.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לי המאמן בנה תוכנית abc ולוקח לי שעתיים וחצי
אמרו לי פה לזרוק את התוכנית לפח אבל אין לי אלטרנטיבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|