|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב להתחיל לעבוד עם התוכנית הזאת בחודש הבא ורצתי לדעת מה דעתכם עליה (אלה שמכירים אותה)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חיפשתי בגוגל, לדעתי, ממה שמצאתי התוכנית לא בנויה כמו שצריך בכלל.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אתה יכול להביא דוגמא שלה, אישית לא ראיתיא אותה רק שמעתי שהיא נחמדה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי דוגמא שלה כי זה בא בדיסקיםשל די וי די אבל מה שכן זו תוכנית של 6 פעמים בשבוע עם יום מנוחה כשהעקרון שליו היא בוססת זה בלבול שרירים.
בשלב הראשו המבנה של הוא כזה: יום אימון כוח יום אימון אירובי או הרפייה שזה מתיחות עצבניות. אימוני כוח יש 3 כשהם בנויים כך: רגליים חזה וגב כתפיים וידיים רגליים וגב חזה כתפיים וטירספס גב וביספס בטן כמובן. כשבכל כמה שבועות הוא מתמרן בין אימוני הכוח האה והמבנה הכללי. 1. Chest & Back 2. Plyometrics 3. Shoulders & Arms 4. Yoga X 5. Legs & Back 6. Kenpo X 7. X Stretch 8. Core Synergistics 9. Chest, Shoulders & Triceps 10. Back & Biceps 11. Cardio X 12. Ab Ripper X |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() זאת תוכנית נדירה שכמעט לא שומעים עליה. ממה שכן שמעתי יש ביקורת על התוכנית הזאת ולא ממליצים עליה כ"כ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה כמו קרוספיט עם פחות עבודת כוח ויותר עבודה על דברים שלדעתי דיי חסרי תועלת לרובינו
זה טוב אם אתה רוצה להיות ממוצע בהכל
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |