|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() זאת התוכנית שלי כבר כמעט ארבעה חודשים(סה"כ מתאמן כבר 7 חודשים)..עכשיו אפשר לומר שנמאס לי כבר ממנה ואני רוצה להחליף אותה. סה"כ התוכנית הזאת הייתה טובה לי והרגשתי בה שיפור מבחינת עלייה במשקלים והתוצאות הכלליות. אבל בחודש האחרון אפשר לומר שדי נתקעתי ואני לא עולה משקלים כמו שהייתי קודם לכן, ובגלל זה אני רוצה לשנות קצת את התוכנית..לא משהו דרסטי,אפילו כמה שינויים קטנים שאולי ייתנו קצת אפקט של שינוי באימונים..אני אשמח להצעות שלכם לשיפור התוכנית הנוכחית..:
A חזה: לחיצת חזה במוט 4x8 (לא בדיוק 8 חזרות..אני עושה פירמידה של 12,8,7,5 חזרות לפי המשקל) פרפר בשיפוע 40 מעלות כנגד משקולות מקבילים פתוחים 3x10 כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה בעזרת משקולות 3x10 הרחקת זרועות לצדדים בעזרת משקולות בעמידה 3x12 יד אחורית: לחיצה צרפתית-3x8 פשיטת מרפקים בעמידה כנגד פולי עליון (חבל/מוט)-3x12 B גב: מתח 3x10 מסור 3x8 t-bar / משיכת פולי עליון (אחיזה רחבה) לפנים - 3x8 רגליים: לאנג'ים 3x7 לחיצת רגליים במכונה 3x15 כפיפת ברכיים בישיבה כנגד מכונה 3x8 יד קדמית: כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות 3x10 כפיפת מרפקים בעמידה כנגד פולי תחתון 3x8 בטן: פעמיים-שלוש בשבוע באופן רנדומלי - 3 תרגילים טרפזים: פעם בשבוע 2-3 סטים של שראגס תודה לכל מי שיעזור.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() נראה בסדר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() לא,לא הבנת .. זאת התוכנית שלי היום..ואני רוצה לשנות אותה ולהחליף בה קצת דברים.. בגלל זה ביקשתי קצת עזרה בזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול גם בגב להחליף אחד מהתרגילים בבנט אובר ברגליים להוסיף סקוואט בכתפיים להחליף הרחקה במשיכת מוט לסנטר
יש תרגילים לא חסר...
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() נגיד להחליף את הלאנג'ים בסקוואט ? או להוסיף תרגיל ככה שיהיו לי ארבעה תרגילים לרגליים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
בחזה תעשה קודם את תנועת הלחיצה (במקרה שלך לחיצה שטוחה במוט ומקבילים) לפני הפרפר. אפשר גם להחליף את המקבילים בלחיצה בשיפוע כלשהו. אפשר להחליף את המסור בחתירה במוט (בנט אובר) ולהתחיל איתו את האימון, אחר כך לעבור למתח. |
|
![]() |
![]() |