|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי, יום שישי עשיתי ריצה ארוכה של קצת יותר משעה.
אחרי זה קצת שיחקתי כדורגל(לא משחק, אלא סתם מסירות ובעיטות כי היה משעמם). היום(ראשון) התחלתי ריצה ואחרי 10 דקות התחילו לי כאבים חזקים באיזור התאומים, השריר נתפס והרגשתי כמו אחרי אימון יד אחורית, רק בתאומים(השריר קשה עם פאמפ ושורף מאוד) זה כבר קרה לי פעם שעשיתי כמה ריצות. אז השאלה שלי היא האם זה נורמלי שאחרי ריצה לקחתי 48 שעות מנוחה ועדיין הרגשתי אחרי זה את התאומים. כי אני עובד על התאומים פעמיים בשבוע כבר יותר מחודש באופן קבוע, ואני חושש שזה אולי כתוצאה מבעיה שיש לי - גיד אכילס קצר אבל אני ממש בספק כי יש לי מדרסים וזה רק בזמן האחרון קורה(אולי יש השפעה עם האימון של התאומים).
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
יכול להיות שכאב לך אחרי 48 שעות וזה תקין. נסה טיפול תומך (ע"ע מאמר שכתבתי). אם התאומים כואבים- מומלץ להפחית עומסים באימון התאומים בזמן הקרוב. בהחמרה מומלץ לפנות לבדיקת רופא מטפל. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן באימון רגליים אני בד"כ עושה 3 סטים של תאומים, הפחתתי משקלים. תודה רבה ד"ר ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
ואין בעד מה ![]() בהצלחה!
![]() |