|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ...כפי שאמרו לי כמה אנשים ותיקים בתחום זאת תוכנית טובה מאוד...אשמע לקבל הערות מהחברה פה??
אני חושב שיש בעיה ברגליים כי יותר לסדר אותם ביום אחד לא כל מפוזרים... אבל לא מצליח !! יום1 - רגליים - סקווט (15) 8*4 חזה - לחיצת חזה בשכיבה (15) 8*4 לחיצת חזה תחתון או מקבילים 8*4 כתפיים- לחיצת כתפיים (15) 8*4 תלת ראשי - לחיצה צרפתית (15) 8*4 פשיטת מרפק באמצעות פולי 10*3 אמה 3*15 יום2- גב - עליית מתח 10*3 משיכה בהטייה 12*4 טרפז-משיכת מוט לסנטר 12*4 דו ראשי-כפיפות מרפק במכשיר 12*4 כפיפות מרפק בריכוז 12*2 תאומים- הרמת עקיבים בישיבה 12*4 בטן - 20*3 יום3- חזה- לחיצת חזה עליום (15) 10*4 פרפר לחלק עליון 12*4 לחיצת חזה במשקולות 10*3 כתפיים-הרמה לצדדים ובהטייה 12*3 תלת ראשי- לחיצת תלת ראשי אחיזה צרה (15) 12*3 קיקבק 12*2 רגליים - לחיצת רגליים (15) 12*4 אמה 3*12 יום4- רגליים - דדליפת (15) 8*4 גב- משיכה בישיבה (15) 8*4 פולאובר 8*4 טרפז- שרגים 8*4 דו ראשי- כפיפות מרפק עם מוט (15) 8*4 כפיפות מרפק עם משקולות 10*3 תאומים - הרמת עקיבים בעמידב 10*3 בטן -20*3
נתונים.... גובהה 178 משקל 86 יד 42 מתאמן שנתיים מטרה 90 קילו עד חודש 6 ![]() נערך לאחרונה על ידי mahdi1, 13-12-08 בשעה 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יותר מדי ידיים ומעט מדי רגליים...
אמרתי כבר על התוכנית של לייל?:d |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עזבו מהתוכנית של הערס הזה "ליל" עזוב אותך תוכנית לא מתאימה ...תרגיל אחד דו ראשי בשבוע מה אתה נורמלי?
תןראה מה אתה יכול לעזור בתוכנית הזו
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי כוח אפילו להתחיל לתקן.. אולי ל animal יש מצב רוח...
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
היד הקדמית עובדת חזק מאוד בתרגילי הגב השונים (במקרה של התוכנית שלנו: מסור, בנט אובר ומתח), ולפיכך היא לא צריכה הרבה גירוי ישיר מתרגילים מבודדים. 2-4 סטים (הכמות שבתוכנית של לייל) בשבוע ליד קדמית ואחורית כל אחת זה מספיק בהחלט, בתנאי שיש שילוב של תרגילי הגב הגדולים (ובתוכנית שאנחנו מדברים עליה בהחלט יש). רוצה לחשוב שוב אולי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תקשיב חמוד...אתה גם מצחיק אותי ....יא עיוני מה אתה רואה שאני חייב לעבוד לפי התוכנית הזאת... אני רוצה תוכנית אחרת נשמה אם בא לך לעזור תעזור לא בא לך אני לא יתן לך מכות תרגע
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() בואו כולנו נרגע...
![]() מקסימום תעבוד fbw 3 פעמים בשבוע , כל הגוף . או אם אתה רוצה עבודה אינטנסיבית יותר תתן ab 4 פעמים בשבוע... או ABC 3 פעמים בשבוע
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
חבל שקולד פייר, דה סאן, דארק מיוס ואחרים טובים ומבינים לא פה כדי לתמוך בי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא עכשיו באמת ..אני עובד שנתיים כבר על תוכניות של abcd שקל לחלק את התרגילים...אני רוצה לשנות לab 4 פעמים בשבוע ממש קשה לי לסדר את כל התרגילים ביומיים-יומיים .....אז אני מבקש עזרה מהמנוסים פה..
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
1. 9-10 סטים שריר גדול (תשתדל לשלב תרגילים מורכבים). 2. 5-6 סטים לשריר קטן. 3. טווח חזרות באופן כללי 6-15. בתרגילים המורכבים הייתי ממליץ לעבוד 6-8 ובשאר 8-12. 4. חלוקה מומלצת לדעתי: A-חזה+כתפיים+אחורית וb-גב+קדמית+רגליים+בטן. 5. כתבתי את זה לפי הסדר שאמורים לעבוד בו לדעתי. עכשיו אתה יכול לבנות לעצמך תוכנית AB כמו שצריך, להעלות אותה לפה ונעזור לך לתקן. קודם הצעתי לך את התוכנית של לייל כי זאת התוכנית AB הכי טובה שראיתי עד כה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הוא לא שמע את המושג "ידע זה כוח" ...
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא סתם רק לראות מה הרמה והניסיון שלך..
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() רק לי זה מרגיש כאילו אתם טוחנים מים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]()
![]() |
#20 |
חבר פעיל