|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חיפשתי בכל מיני מקומות ולא ממש מצאתי...זה נראה לי האמת די דומה אולי למעט הכיפוף ברגליים שברומני הוא קצת פחות משמעותי . אז בכל זאת מה ההבדלים העיקרים (גם בטכניקה וגם בשרירים שפועלים)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ארוך נו....ברומני אתה מתחיל עם ברכיים כפופות ונשאר במצב הזה והתנוה רק בירך
בקלאסי אתה ממשיך תתנועה עם בהירכיים עד שהמוט "נח" על הרצפה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי
נראה לי אני אשאר עם הרגילs: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() מה עדיף?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לאו דווקא בחלוקה...אישית הייתי ממליץ לך חודש ככה וחודש ככה
שניהם תרגילים טובים בדדליפט קלאסי מעורבות של יותר שרירים עוזר יותר במאסה.... אם יש לך חוסר גמישות בהאמסטרינגס תעשה רומני עד שיתסדר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() +1^^.
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() התכוונתי שאם הוא עובד abcde הוא יכול לשלב את שניהם, ואם הוא עובד ab שיעשה תורות, או קבוע סקוואט וישלב דדליפט רומני....
|
![]() |
![]() |