|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כאמור, שלושת אבות המזון הם חלבון ופחמימה אשר שווי ערך ל4 קלוריות לגרם כ"א, ושומן אשר שווה ערך ל9 קלוריות לגרם. כיצד ייתכן שגרם אלכוהול שווה ערך ל7 קלוריות, האם ניתן להסיק מזה שאלכוהול מורכב מפחמימה (סביר להניח שגם כמות זניחה ביותר של חלבון) בשילוב שומן ? אחרת איך גרם אלכוהול היה מגיע ל7 קלוריות אם לא היה בו שילוב של שניים או יותר מאבות המזון? או אולי הוא בעצם תוצר לוואי של התסיסה ובעצם הוא "אב מזון" (קלוריה ריקה מישהו אמר?) שלעצמו?
תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |