![]() |
שאלה שהעסיקה את המחשבה שלי אתמול בקורס ברמנים [גרם אלכוהול=7 קלוריות]
כאמור, שלושת אבות המזון הם חלבון ופחמימה אשר שווי ערך ל4 קלוריות לגרם כ"א, ושומן אשר שווה ערך ל9 קלוריות לגרם. כיצד ייתכן שגרם אלכוהול שווה ערך ל7 קלוריות, האם ניתן להסיק מזה שאלכוהול מורכב מפחמימה (סביר להניח שגם כמות זניחה ביותר של חלבון) בשילוב שומן ? אחרת איך גרם אלכוהול היה מגיע ל7 קלוריות אם לא היה בו שילוב של שניים או יותר מאבות המזון? או אולי הוא בעצם תוצר לוואי של התסיסה ובעצם הוא "אב מזון" (קלוריה ריקה מישהו אמר?) שלעצמו?
תודה רבה :boxing: |
כי אלכוהול לא נכלל באף אחת מהקטגוריות של פחמ'\חלב'\ש'
אלכוהול זה סיפור אחר לגמרי. |
רגב יא נקניק סלמי
|
אמזלג @#
מה הולך יא קרנפון ?? כנס לפייסבוק שלך מדי פעם ! |
אחי יש לך מסן או משו?....יש לי כמה שאלות בקשר לקורס ברמנים
|
אלכוהול זה לא חומר מזין כמו חלבון פחמימה או שומן אלה רעל שהגוף רוצה להיפתר ממנו והוא לא באמת מביא אנרגיה
|
לא שאני בקיא גדול בזה... אבל אני הבנתי שאלכוהול זה קלוריות ריקות ... כלומר לא קלוריות שהגוף מנצל .. אלא כאלו שנצברות לשומן או שהגוף רוצה להפטר מהן .
|
מישהו הביא פעם סרטון שזה משהו מבקטריות שמפליצות חחחחח משהו כזה.. איזה רוסי אחד הסביר
מה שידוע לי שזה פחמימה ריקה... יענו זה סתם קלוריות שהרוב יוצא בשתן (ככה המורה לספורט אמר) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין לי כבר.. מחקתי תicq, מקושרים וכל הזבאלה הזה, השארתי רק פייסבוק ומסנג'ר, הילד כבר בן 22 עוד מעט d:
|
תביא msn :):):):)
|
ציטוט:
|
קלוריה בהגדרה זה יחידת אנרגיה ואם רוצים לדבר נכון מה שאנחנו קוראים לו קלוריה זה בעצם קילוקלוריות.
זאת אומרת שבגרם חלבון יש בעצם 4000 קלוריות או 4 קילוקלוריות. אני חושב שמדברים על אוכל בגוף ואנרגיה. זה כמה קלוריות נפלטות בשריפת (תגובה עם חמצן) חלבון\פחמימה\שומן. ולכן כנראה בתהליך שהאלכוהול עובר בגוף נפלטות\מנוצלות 7 קלוריות. |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל זה כמו שתגיד אז למה אנשים שאוכלים הרבה אוכל משמינים? מאזן קלורי בכל מקרה הוא זה שקובע |
גם סוכר זה מה שנקרא "קלוריה ריקה", זה לא אומר שהגוף אל משתמש בה לאנרגיה, זה סה"כ אומר שהערך התזונתי של הקלוריות הללו הוא לא משהו.
לגבי התופעה שהועלתה פה שאנשים ששותים הם לרוב שמנים, זה ברובו לא בגלל השתייה. סוג האנשים שאתם מדברים עליו הוא הסוג שיושב מול הטלוויזיה כל היום, לא עוסק בספורט ואוכל הרבה מאכלים שומניים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ